Παρασκευή 17.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τηλυκράτης: Να γίνουν μόνο τα play offs

Γ΄ Εθνική
10 Μαρτίου 2021 / 17:12
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΛΕΥΚΑΔΑ. Μία ακόμα ομάδα της Γ’ Εθνικής, ο Τηλυκράτης Λευκάδας, έβγαλε ανακοίνωση για το άνοιγμα της κατηγορίας, ο οποίος, με βάση τα δεδομένα

κάνει μια ρεαλιστική πρόταση.
Η θέση του Τηλυκράτη: «Λίγα λόγια και σταράτα που θα συμφωνήσουν όλοι. Έχουμε και λέμε. Να γίνουν μόνο play offs για άνοδο στην επόμενη κατηγορία, με όσες ομάδες δηλώσουν συμμετοχή μεταφέροντας τη βαθμολογία που ήδη έχουν. Έτσι δεν θα μηδενιστεί η μέχρι τώρα προσπάθεια και ο προγραμματισμός που έγινε από το καλοκαίρι. Ένα μίνι πρωτάθλημα ανταγωνιστικό.
Οι υπόλοιπες ομάδες να παραμείνουν στην κατηγορία αφού δεσμευτούν ότι θα έρθουν σε συμφωνία καταβολής μέρους οδοιπορικών-βοηθήματος στήριξης με τους ποδοσφαιριστές τους προσκομίζοντας ανάλογη βεβαίωση υπογεγραμμένη από όλους τους εμπλεκόμενους.
Αρμόδια να ελέγξει αυτή τη διαδικασία θα είναι η ΕΠΟ και να τιμωρήσει τις ασυνεπείς ομάδες.
Από τα τοπικά πρωταθλήματα να μην προβιβαστεί ομάδα, ιδίως με την αστεία διαδικασία της κλήρωσης που ακούγεται!
Συνέπεια των ανωτέρων είναι ένα μίνι ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, να εργασθούν παίκτες και προπονητές που είναι στα όρια της εξαθλίωσης, ενώ θα μειωθεί κατά πολύ ο κίνδυνος διασποράς του κορωνοϊού.
Υ.Γ. Να δούμε πόσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο και νοιάζονται πραγματικά και για 4000 ανθρώπους που ζουν από τη Γ΄ Εθνική».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια