Παρασκευή 17.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Για τρίτη σεζόν θα βαδίσουν μαζί ΟΦΑΜ και Σιδερόπουλος

Γ΄ Εθνική
25 Ιουνίου 2021 / 17:17
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ανέλαβε τον ΟΦΑΜ πριν από δυο χρόνια, ουσιαστικά επιστρέφοντας στην ομάδα την οποία είχε αναδείξει πρωταθλήτρια πριν από 23 χρόνια

και το πέτυχε ξανά, ο Σάββας Σιδερόπουλος. Συνέχισε στον πάγκο της ομάδας και στη Γ΄ Εθνική, έχοντας πολλά νέα παιδιά, με μια βάση όπου εφτά ποδοσφαιριστές της ενδεκάδας προέρχονταν από τα τοπικά πρωταθλήματα, τον Ατρόμητο Στρογγυλής και τη Βολίδα.

Κανείς δεν πίστευε ότι θα εξασφάλιζε εύκολα την παραμονή στη Γ΄ Εθνική, όμως η ψυχή της ομάδας του Αγίου Ματθαίου σε συνδυασμό με την εξαιρετική καθοδήγηση του Σιδερόπουλου έφεραν την επίτευξη του στόχου.

Έρχονται πολλές αλλαγές στη Γ΄ Εθνική και κυρίως λιγότερες και πιο δυνατές ομάδες και σίγουρα η νέα χρονιά θα είναι δυσκολότερη. Αυτό το ξέρουν διοίκηση και προπονητής, υπάρχει εμπιστοσύνη από τη μια πλευρά στην άλλη και αποφάσισαν να βαδίσουν μαζί «στα πιο δύσκολα» και ανανέωσαν τη συνεργασία τους και για τη νέα σεζόν.

Η ανακοίνωση του ΟΦΑΜ: «Ο Όμιλος είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους φίλους του για την ανανέωση της συνεργασίας της ομάδας μας με τον Σάββα Σιδερόπουλο. Ο έμπειρος Κερκυραίος προπονητής θα είναι στο τιμόνι του συλλόγου μας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά για να συνεχίσουμε όλοι μαζί την επιτυχημένη πορεία μας. Του ευχόμαστε να έχει υγεία πρώτα από όλα και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας τη νέα σεζόν».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια