Δευτέρα 29.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ακόμα ένα «εύγε» για τα αστέρια του κερκυραϊκού αθλητισμού

Σπύρος Γιαννιώτης
05 Nov 2016 / 19:25

Δείτε τι δήλωσε μετά τη βράβευσή του ο ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης (video)

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μια ακόμα ηθική ανταμοιβή έλαβαν για οι Κερκυραίοι αθλητές. Μπορεί να «μείναμε από Υπουργό», αφού η παρουσία του Σταύρου Κοντονή τελικώς ακυρώθηκε τελευταία στιγμή λόγω ανασχηματισμού, όμως όλη η λάμψη ήρθε από τα πρόσωπα των αθλητών. Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων διοργάνωσε την εκδήλωση για να τιμήσει τον Κερκυραίο Ολυμπιονίκη Σπύρο Γιαννιώτη και επίσης τους διακριθέντες αθλητές, Κωνσταντίνα Ρωμαίου και Παναγιώτη Μαντζουρόγιαννη, καθώς και όλους τους Κερκυραίους αθλητές που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους τη χρονιά που πέρασε.
Η εκδήλωση πραγαματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα τελετών της Ιονίου Ακαδημίας, παρουσία του Σπύρου Γιαννιώτη και των άλλων αθλητών,ενώ επίσης συμμετείχαν η Χορωδία Κέρκυρας και ο Φιλαρμονικός Σύλλογος Σκριπερού.
Η εκδήλωση έρχεται σε συνέχεια των προσπαθειών της ΠΙΝ να επιβραβεύει τους άριστους στους τομείς του πολιτισμού και του αθλητισμού, ως μέσο προώθησης της ενασχόλησης των νέων με ποιοτικές και επωφελείς δραστηριότητες, που επιπλέον βοηθούν τα μέγιστα στην πρόληψη από εξαρτήσεις.
Ο Θόδωρος Γαλιατσάτος δήλωσε ότι είναι «παράλληλα και ηθική υποχρέωση των τοπικών Αυτοδιοικητικών αρχών να τιμούμε τα παιδιά μας, που διακρίθηκαν, αποδεικνύοντας ότι δε μένουμε μόνο στα λόγια τη στιγμή του θριάμβου τους, αλλά αισθανόμαστε επί της ουσίας υπερηφάνεια για την πρόοδο και την εξέλιξή τους».
Παρόμοιες διοργανώσεις θα γίνουν σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες των Ιονίων, αποσκοπώντας στη θέσπισή τους σε ετήσια βάση.

Περισσότερες φωτογραφίες

Δείτε τι δήλωσε μετά τη βράβευσή του ο ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης