Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σπύρος Γιαννιώτης και ΔΣ του ΝΑΟΚ υποδέχθηκαν τον Στέλιο Πέτσα (video)

Σπύρος Γιαννιώτης
17 Φεβρουαρίου 2022 / 12:23

Ο αναπληρωτής υπουργός επισκέφθηκε τον ΝΑΟΚ με αφορμή την ένταξη στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του έργου μελέτης και κατασκευής ανοικτού κολυμβητηρίου.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τις εγκαταστάσεις του ΝΑΟΚ επισκέφθηκε το πρωί ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, συνοδευόμενος από τη Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου.



Εκεί τον υποδέχθηκε το ΔΣ του ΝΑΟΚ με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιώργο Δημουλή μαζί με τον Κερκυραίο Ολυμπιονίκη Σπύρο Γιαννιώτη. Ο κ. Πέτσας ενημερώθηκε μάλιστα ότι ο Έλληνας Ολυμπιονίκης ξεκίνησε από εδώ τη λαμπρή πορεία του στον αθλητισμό.

Ο αναπληρωτής υπουργός επισκέφθηκε τον ΝΑΟΚ με αφορμή την ένταξη στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης του έργου μελέτης και κατασκευής κολυμβητηρίου, με προϋπολογισμό 5 εκατ. ευρώ περίπου. 



Η δεξαμενή κολύμβησης στο ΝΑΟΚ θα είναι μήκους 50 μέτρων με πλάτος 21 μέτρα, θα λειτουργεί με θερμαινόμενο νερό ύδρευσης και όχι θαλάσσης και θα προβλεφθεί να διαθέτει προδιαγραφές διεξαγωγής μεγάλων διοργανώσεων κολύμβησης.

Στη χωροθέτηση θα υπάρξει μέριμνα ώστε να μην επηρεαστούν οι υπόλοιπες δραστηριότητες του αθλητικού σωματείου (λέμβοι, ιστιοπλοΐα, κωπηλατήριο, κυλικείο) ενώ το έργο θα περιλαμβάνει την κατασκευή του αγωνιστικού χώρου, κατασκευή μηχανοστασίου και υδροστασίου, αποδυτήρια, κερκίδες και διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου.