Τρίτη 21.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επιστρέφουν τρεις στην ομάδα του Πετριτή, με τον Τηλυκράτη

γ΄ εθνική
09 Δεκεμβρίου 2016 / 18:50

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής ο Αστέρας θα αγωνιστεί την Κυριακή στις 15:00 στο γήπεδο της ΕΠΣΚ με αντίπαλο τον Τηλυκράτη Λευκάδας εφόσον λήξει η απεργία που έχει κηρύξει η ΠΝΟ κι ανοίξει το πορθμείο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να έλθει η ομάδα της Λευκάδας και να γίνει το ματς, άλλωστε αυτή είναι και η πληροφόρηση από πλευράς ΕΠΟ προς τα δύο σωματεία.

Από πλευράς τώρα Αστέρα η προετοιμασία συνεχίστηκε με πολύ βάρος και στην ψυχολογική προετοιμασία των παικτών, μια νίκη θα είναι βάλσαμο για την ομάδα και αυτό θα επιδιώξει, έχοντας θετικό την επιστροφή των τραυματιών Γαστεράτου, Νικομάνη Χρ., ενώ ο Στούπας Σπ. δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του 100% αλλά θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Χονδρογιάννη, ο οποίος θα έχει κάποιες εναλλακτικές λύσεις, όχι βέβαια όσες θα ήθελε, αφού οι απουσίες Γαρδικιώτη και Κατσίβελα είναι πολύ σημαντικές. 
Διαιτητές για το ματς αυτό ορίστηκαν από τα Γιάννενα οι Ζαμπαλάς, Κόττορος, Παπαλαζάρου (Ηπείρου). Η διοίκηση του Αστέρα κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα στη δύσκολη αυτή προσπάθεια, γεγονός είναι ότι χωρίς αγώνες τοπικών πρωταθλημάτων, θα είναι το μοναδικό ματς στο νησί και με είσοδο 5€ υποχρέωση των φιλάθλων είναι να βρεθούν στο γήπεδο να στηρίξουν την Κερκυραϊκή ομάδα. 
 
Η 12η αγωνιστική
 
Αστέρας Πετρίτη - Τηλυκράτης
Θεσπρωτός - Πύδνα Κίτρους
Καραϊσκάκης - Διαγόρας Σεβαστής
Μαύροι Αετοί - Νίκη Βόλου
Ολυμπιακός Βόλου - Εθνικός Φιλιππιάδας
Πιερικός - Αχιλλέας Νεοκαισάρειας
Ρήγας Φεραίος - Αμβρακία Κωστακίων
Ιστιαία - Απόλλων Λάρισας
 
Η βαθμολογία
 
1. Διαγόρας 28
2. Απόλλων Λαρ. 27
3. Ολυμ. Βόλου 24
4. Νίκη Βόλου 23
5. Πύδνα Κίτρους 22
6. ΑΕ Καραϊσκάκης 18
7. Τηλυκράτης 18
8. Ρήγας Φεραίος 14
9. Εθν. Φιλιππιάδας 12
10. Πιερικός 11
11. Θεσπρωτός 9
12. Αστέρας Πετριτή 8
13. Αχιλλέας Νεοκ. 8
14. Αμβρακία Κωστ. 7
15. Μαύροι Αετοί 6
16. Ιστιαία 5