Τρίτη 30.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρώτη μεταγραφή του Ολύμπου ο Ν. Λιούμπας

ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΟΣ – ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
05 Αυγούστου 2022 / 17:11
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Όλυμπος έχουμε γράψει ότι κρατάει σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές της περσινής ομάδας, που τερμάτισε πίσω από Αστέρα Πετριτή και Θιναλιακό, ενώ προχωράει και σε προσθήκες.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Όλυμπος έχουμε γράψει ότι κρατάει σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές της περσινής ομάδας, που τερμάτισε πίσω από Αστέρα Πετριτή και Θιναλιακό, ενώ προχωράει και σε προσθήκες. Όχι ότι στοχεύει να πάρει το πρωτάθλημα και να πάει στην Γ΄ Εθνική τη σεζόν που έρχεται, αλλά σίγουρα σαν Όλυμπος δεν μπορεί παρά να μπαίνει στο γήπεδο να κερδίζει κάθε ματς. Αυτό είναι προτεραιότητα της ομάδας, ενώ η διοίκηση συνεχίζει να δουλεύει σκληρά ώστε να φτιάξει ακόμη περισσότερα έργα στο γήπεδο, εκεί όπου ο Ιστορικός έχει και την Θύελλα και την Ακαδημία, μαζί δε με τους παλαιμάχους πάνω από 200 άτομα δικά του, προπονούνται ή δίνουν αγώνες.

Ο Νίκος Λιούμπας ο κεντρικός αμυντικός είναι η πρώτη προσθήκη που ανακοίνωσε το Δ.Σ. μετά τις ανανεώσεις. Αν και μόλις 24 χρόνων έχει προλάβει να φορέσει τις φανέλες τεσσάρων ομάδων, είναι χρήσιμος παίκτης που θα βοηθήσει.

Η ανακοίνωση

«Μετά το πρώτο κύμα ανανεώσεων του περσινού μας ρόστερ βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την πρώτη μας μεταγραφή για φέτος , τον Νίκο Λιούμπα.

Ο Νίκος είναι 24 ετών , αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας , έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Α.Ο. Κέρκυρα Κ17 και Κ19 , Αστέρα Πετριτή , Ατρόμητο Στρογγυλής και Ο.Φ.Α.Μ.

Ευχόμαστε στο Νικόλα να έχει υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια