Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με τον Α.Σ. Ιωαννίνων (Α2) η γυναικεία Βολίδα για το κύπελλο βόλεϊ

Βολίδα
04 Ιανουαρίου 2017 / 19:22
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι διαφορές ανάμεσα στις ομάδες που παίζουν στο περιφερειακό πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής (Β.Δ. Ελλάδα) και αυτές που αγωνίζονται στις Εθνικές κατηγορίες Α2 και Α1 είναι πολύ μεγάλες και η γυναικεία ομάδα της Βολίδας καλείται να ξεπεράσει τον εαυτό της στο ματς της Πέμπτης 5/1/2017 με αντίπαλο την ομάδα του Α.Σ. Γιάννενα, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του θεσμού.

Η Κερκυραϊκή ομάδα που πέρασε το «σκόπελο» των ομάδων της Περιφέρειας μας, μπήκε στην κλήρωση στην φάση των 32, εκεί όπου δεν θα μπορούσε να βρεθεί αντίπαλος παρά με ομάδα ανώτερης κατηγορίας και ο ΑΣ Γιάννενα ήταν τυχερός και θα έλθει στην Κέρκυρα, ώστε την Πέμπτη στις 17:30 στο κλειστό του ΕΑΚΚ να αντιμετωπίσει την Βολίδα. 
Πολύ δύσκολο το ματς για την ομάδα του Σπύρου Καρδάμη, που έκανε ως τώρα την υπέρβαση να προκριθεί αυτή από την ΒΔ Ελλάδα, από τις ομάδες της Β΄ Εθνικής, έχοντας βέβαια σε βάρος της τα ποσοστά πρόκρισης στο ματς αυτό. Όμως όπως λέει ο τεχνικός της ομάδας Σπύρος Καρδάμης, σημασία είναι να παίξουν και να ευχαριστηθούν το παιγνίδι τα κορίτσια, θα είναι καλή εμπειρία γι αυτές και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής, που παίρνουν μέρος  και ως εδώ που έχει  φτάσει ως σήμερα η ομάδα, είναι επιτυχία.
Κάλεσμα προς τους φίλους του αθλήματος και όχι μόνο εξέδωσε η Βολίδα, έτσι ώστε ο κόσμος με την παρουσία του να ενισχύσει την ομάδα. Άλλωστε μια πρόκριση θα είναι και πρόκληση για τη συνέχεια, αφού στην κληρωτίδα θα υπάρχουν και οι δυο μεγάλες και σπουδαίες Ελληνικές ομάδες του Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.       
 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια