Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τουρνουά ΕΣΥΝ «Αγώνας για ελεύθερη από ουσίες ζωή»

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΣΥΝ
09 Ιουνίου 2023 / 15:54
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ενημέρωση και η πρόληψη μπορεί να σώσει πολλά παιδιά από την μάστιγα των ναρκωτικών και το Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ), βοηθάει σε αυτή την κατεύθυνση.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ενημέρωση και η πρόληψη μπορεί να σώσει πολλά παιδιά από την μάστιγα των ναρκωτικών και το Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ), βοηθάει σε αυτή την κατεύθυνση. Έτσι μέσα από τις δράσεις του για ενημέρωση, κυρίως των νέων παιδιών διοργανώνει εδώ και 18 χρόνια ένα φεστιβάλ, αθλητικό και πολιτιστικό, με τη συμμετοχή εκατοντάδων παιδιών μικρών ηλικιών, που ενημερώνονται για την αποφυγή κάθε είδους ναρκωτικού. Φέτος το ξεκίνημα γίνεται με τουρνουά ποδοσφαίρου στο γήπεδο του Ολύμπου το Σάββατο 10 Ιούνη, με κεντρικό σύνθημα «Αγώνας για ελεύθερη από ουσίες ζωή».
Στο ποδοσφαιρικό αθλητικό τουρνουά θα πάρουν μέρος παιδιά από 6 ως 12 ετών, από τις Ακαδημίες των ομάδων Όλυμπος, Αστέρας, Κρόνος, Ορφέας, ΟΦΑΜ, ΑΕ Λευκίμμης, Θιναλιακός, Αχιλλέας Νυμφών, Φοίνικες, Ιόνια Ακαδημία, ΠΑΟΚ.
Θα είναι μια ουσιαστική παρέμβαση και ενημέρωση προς τα παιδιά, παράλληλα δε θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν νέους φίλους και να παίξουν ποδόσφαιρο.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια