Δευτέρα 29.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χαμόγελο αισιοδοξίας άφησε το τουρνουά του ΕΣΥΝ

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΣΥΝ
12 Ιουνίου 2023 / 15:44
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Όλη η ποδοσφαιρική Κέρκυρα από το Βορρά ως το Νότο συναντήθηκε το Σάββατο 10 Ιουνίου στο γήπεδο του Ολύμπου, εκεί όπου έγινε το Τουρνουά του ΕΣΥΝ με κεντρικό σύνθημα… «Όχι σε όλα τα Ναρκωτικά… ΝΑΙΟ στη ζωή».

ΚΕΡΚΥΡΑ. Όλη η ποδοσφαιρική Κέρκυρα από το Βορρά ως το Νότο συναντήθηκε το Σάββατο 10 Ιουνίου στο γήπεδο του Ολύμπου, εκεί όπου έγινε το Τουρνουά του ΕΣΥΝ με κεντρικό σύνθημα… «Όχι σε όλα τα Ναρκωτικά… ΝΑΙΟ στη ζωή». Έντεκα ομάδες με πάνω από 350 παιδιά να συμμετέχουν, από 6 ως 12 ετών, να χαίρονται το παιγνίδι, αλλά κυρίως να διδάσκονται ότι πρέπει να μείνει ο καθένας μας μακριά από τις ναρκωτικές ουσίες, ότι ο αθλητισμός είναι ζωή.

Ήταν ένα μάθημα ζωής, παράλληλα με μια πραγματική γιορτή, που χάρηκαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές, που χάρηκαν οι εκατοντάδες γονείς και φίλοι που βρέθηκαν εκεί, ένα μάθημα που μπορεί να μείνει στη μνήμη του καθενός και να τον ακολουθεί σε όλη του τη ζωή. Μια εξαιρετική οργάνωση από όλους, Όλυμπο, ΕΣΥΝ με τη στήριξη Αχιλλέα Νυμφών και Εργατικού κέντρου.

Όλοι έφυγαν χαρούμενοι και απόλυτα ενθουσιασμένοι… τα παιδιά, οι προπονητές, οι ομάδες, οι γονείς ο κόσμος και θεωρούμε ότι η κοινωνική προσφορά του ΕΣΥΝ πρέπει να στηριχθεί με κάθε τρόπο, έχει δώσει εξετάσεις και έχει περάσει με άριστα για 18η χρονιά (12ο τουρνουά ποδοσφαίρου).

 

Το δελτίο τύπου του ΕΣΥΝ αναφέρει:

Χαμόγελο αισιοδοξίας άφησε το τουρνουά του ΕΣΥΝ

Με τη συμμετοχή 350 αθλητών 11 αθλητικών συλλόγων και την παρουσία 900 θεατών πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Ολύμπου το 12ο τουρνουά ποδοσφαίρου του Εθνικού Συμβουλίου κατά των ναρκωτικών(ΕΣΥΝ) με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών.

Πρόκειται για μια από τις πιο πετυχημένες εκδηλώσεις που έχει κάνει το παράρτημα Κέρκυρας του ΕΣΥΝ. Το τουρνουά συνδιοργανώθηκε με τον Όλυμπο και είχε την στήριξη του Αχιλλέα Νυμφών και του Εργατικού Κέντρου.

Οι αθλητές των ομάδων Όλυμπος, Αστέρας Λιαπάδων, Κρόνος Αργυράδων, Ορφέας, ΟΦΑΜ, ΑΕ Λευκίμμης, Θιναλιακός, Αχιλλέας Νυμφών, Φοίνικες, ΡΟΜΑ/Ιόνια Ακαδημία, ΠΑΟ Κορακιάνας, εισέπραξαν τα κοινωνικά και διαπαιδαγωγικά μηνύματα της εκδήλωσης ενώ πρόσφεραν υπέροχα αθλητικό θέαμα στους γονείς τους και του φιλάθλους του υγιούς αθλητισμού.

Ευχαριστούμε τον Όλυμπο και όλη την οικογένεια του που δούλεψαν πολύ για να πετύχει η εκδήλωση. Ευχαριστούμε το Εργατικό Κέντρο, τον Αχιλλέα Νυμφών και το Χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου Νυμφών για την έμπρακτη στήριξη.

Ευχαριστούμε τέλος όλες τις ομάδες που τίμησαν την εκδήλωση, όλους όσους βοήθησαν με κάθε τρόπο και όσους παρευρέθηκαν.

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια