Δευτέρα 29.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τουρνουά grass handball σε εκδήλωση κατά των ναρκωτικών

Τουρνουά grass handball
28 Ιουνίου 2023 / 15:43
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Στην προσπάθεια αυτή το ΕΣΥΝ συνεχίζει τις δράσεις του για ενημέρωση, κυρίως των παιδιών και το ερχόμενο Σάββατο 1 Ιουλίου θα πραγματοποιήσει μια ακόμη δράση στο χώρο της Κάτω Πλατείας.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η παγκόσμια ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26/6) μπορεί να πέρασε αλλά ο αγώνας συνεχίζεται 365 μέρες το χρόνο. Η πρόληψη και η ενημέρωση είναι το καλύτερο φάρμακο για τη θεραπεία της μάστιγας της εποχής, ιδίως στους νέους.

Στην προσπάθεια αυτή το ΕΣΥΝ συνεχίζει τις δράσεις του για ενημέρωση, κυρίως των παιδιών και το ερχόμενο Σάββατο 1 Ιουλίου θα πραγματοποιήσει μια ακόμη δράση στο χώρο της Κάτω Πλατείας. Εκεί θα έχουν την ευκαιρία παιδιά των Δημοτικών Σχολείων και των Γυμνασίων να παίξουν χάντμπολ και να ενημερωθούν, ενώ το σύνθημα «Κόκκινη κάρτα σε όλα τα ναρκωτικά» είναι αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι, με μπροστάρηδες τα παιδιά.

Μια εκδήλωση που το ΕΣΥΝ έχει δείξει ότι ξέρει να ενημερώνει και να βοηθάει στο μέγιστο βαθμό γι αυτό τη νεολαία, παράλληλα δεν αφήνει ιδιαίτερα ευχαριστημένα τα παιδιά με τον τρόπο διοργάνωσης, αλλά και το παιγνίδι που απολαμβάνουν.

Από το πρωί στις 9.30μ.μ. θα ξεκινήσει η εκδήλωση η οποία είναι ανοικτή για όλα τα παιδιά και αφού θα παίξουν χάντμπολ στο γρασίδι, θα συμμετάσχουν και σε άλλα παιγνίδια που έχουν προγραμματιστεί.

Όπως κάθε χρόνο αναμένεται δεκάδες παιδιά να βρεθούν εκεί και να πάρουν το μήνυμα της ημέρας.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια