Κυριακή 12.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρεμιέρα με ντέρμπι Θιναλιακός – ΟΦΑΜ στο πρωτάθλημα

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΣΚ
01 Σεπτεμβρίου 2023 / 16:14
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Έγινε η κλήρωση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΚ και στις δυο κατηγορίες, με ενδιαφέροντα ματς, ενώ έφερε στην πρεμιέρα της Α΄ αντιμέτωπες δυο από τις ομάδες που λογικά θα διεκδικήσουν τον τίτλο.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έγινε η κλήρωση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΚ και στις δυο κατηγορίες, με ενδιαφέροντα ματς, ενώ έφερε στην πρεμιέρα της Α΄ αντιμέτωπες δυο από τις ομάδες που λογικά θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Τον πρωταθλητή 2023 Θιναλιακό με τον ΟΦΑΜ, μια ομάδα που πάντα ήταν και θα είναι στις κορυφαίες του νησιού και πάντα θα κυνηγάει την κορυφή.

Από κει και πέρα Όλυμπος και Αναγέννηση Περιολίου, που ήταν πολύ δυνατοί πέρσι και λογικά και φέτος θα είναι στις πρωταγωνίστριες ομάδες, θα ξεκινήσουν με αγώνες εντός έδρας. Περιμένουμε να οριστεί ο αγώνας μπαράζ Εθνικού Περουλάδων –Βολίδας για να δούμε ποια ομάδα θα παίξει Α΄ (η νικήτρια) και ποια θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Β΄ κατηγορία (η ηττημένη του μπαράζ).

Στην Β΄ κατηγορία ο αγώνας ΑΟ Κάβος – Οδυσσέας Αυλιωτών είναι ο πλέον ενδιαφέρον, είναι δυο από τις ομάδες που έπεσαν από την Α΄ κατηγορία, ενώ η Ολυμπιάδα Καρουσάδων θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Μ. Αλέξανδρο.

 

Αναλυτικά τα προγράμματα της πρεμιέρας

 

Α΄ ΕΠΣΚ (1η αγωνιστική)
ΑΠΣ Κόνος – ΠΑΟ Σφακιανάκης

ΑΕ Φαιάκων – Εθνικός Περ. ή Βολίδα

Αναγέννηση Περιβολίου – Αχιλλέας Νυμφών

ΑΠΣ Κερ. Αγ. Νικολάου– ΑΟ Παξοί

ΑΠΣ Όλυμπος- ΑΠΣ Μπενίτσες

ΑΟ Κέρκυρα – ΑΟ Ομόνοια

ΑΣ Θιναλιακός – ΟΦΑΜ

 

Β΄ ΕΠΣΚ (1η αγωνιστική)
Ολυμπιάδα – Μ. Αλέξανδρος

Ηρακλής Αγ. Δέκα – ΠΑΟ Σφακιανάκης Β΄

Δίας Κασσιόπης - Εθνικός Περ. ή Βολίδα

ΑΠΣ Θύελλα - ΑΟ Βασιλάτικα

ΑΟ Κάβος – Οδυσσέας Αυλιωτών

ΑΕ Καναλίων – Ηρακλής Σφακερών

ΑΟ Φοίνικες– Ατρόμητος Στρογγυλής

 

Από τον περσινό ματς Όλυμπος - Θιναλιακός, δυο ομάδων που και φέτος θα είναι πρωταγωνίστριες στο πρωτάθλημα ΦΩΤΟ@ΑΡΧΕΙΟΥ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια