Δευτέρα 13.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νίκησε 2-1 η Αναγέννηση στους Παξούς και πάτησε κορυφή

Πρωτάθλημα ΕΠΣΚ
06 Δεκεμβρίου 2023 / 17:06
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Στους Παξούς έγινε ο αναβληθείς από την 7ης αγωνιστική αγώνας της τοπικής ομάδας με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Αναγέννηση Περιβολίου.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στους Παξούς έγινε ο αναβληθείς από την 7ης αγωνιστική αγώνας της τοπικής ομάδας με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Αναγέννηση Περιβολίου. Με τον αγώνα αυτόν ολοκληρώθηκαν όλα τα παιγνίδια ως και την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος και δεν υπάρχει εκκρεμότητα.

Η Αναγέννηση Περιβολίου μετά από ένα συναρπαστικό ματς κατάφερε να επιβληθεί με 2-1 και με τη νίκη της αυτή έμεινε μόνο πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα, αφήνοντας πίσω τον ΑΟ Κέρκυρα, σε απόσταση 3 βαθμών.

Η ομάδα του Περιβολίου η οποία έχει ενισχυθεί πολύ φέτος και θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα, δίκαια είναι στην κορυφή και φαίνεται πως θέλει περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα τον τίτλο γι αυτό και έχει επενδύσει. Όμως πίσω της είναι τρεις ομάδες με ιστορία και βαριά φανέλα και όλα μπορούν να συμβούν αφού ο δρόμος είναι μακρύς, έχουμε ακόμη 18 αγωνιστικές.  

 

Η βαθμολογία

Αναγεν. Περιβολίου       22
ΑΟ Κέρκυρα                      19

ΟΦΑΜ                                  17

Όλυμπος                              16

Κερ. Αγ. Νικολάου          15
Μπενίτσες                          14
ΠΑΟ Σφακιανάκης Α΄    13

Αχιλλέας Νυμφών           10
Θιναλιακός                        10
ΑΟ Παξοί                             8
Κρόνος Αργυράδων       7
Βολίδα                                                 4
ΑΕ Φαιάκων                       1

Ομόνοια                              0

 

ΦΩΤΟ@ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ 

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια