Κυριακή 19.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η κλήρωση της 2ης φάσης του κυπέλλου «Στ. Σαββανής»

«Στ. Σαββανής»
20 Οκτωβρίου 2023 / 15:43
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Έγινε η κλήρωση της 2ης φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣΚ «Σταύρος Σαββανής», χωρίς να βγει το «μεγάλο» ζευγάρι ανάμεσα στις 14 ομάδες που μπήκαν στην κληρωτίδα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έγινε η κλήρωση της 2ης φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣΚ «Σταύρος Σαββανής», χωρίς να βγει το «μεγάλο» ζευγάρι ανάμεσα στις 14 ομάδες που μπήκαν στην κληρωτίδα. Δυο ομάδες από την Γ΄ Εθνική (ΑΕ Λευκίμμης, Αστέρας Πετριτή), οκτώ ομάδες από την Α΄ κατηγορία της ΕΠΣΚ (ΟΦΑΜ, Θιναλιακός, ΑΟ Κέρκυρα, Κεραυνός Αγ. Νικολάου, Κρόνος Αργυράδων, Ομόνοια, Αναγέννηση Περιβολίου, ΑΕ Φαιάκων) και τέσσερις ομάδες της Β΄ κατηγορίας (Εθνικός Περουλάδων, Ολυμπιάδα Καρουσάδων, ΠΑΟ Σφακιανάκης Β΄, ΑΟ Φοίνικες) είναι οι ομάδες που είχαν περάσει από την 1η φάση.

Ο Θιναλιακός και η Αναγέννηση Περιβολίου ήταν οι τυχερές ομάδες της κλήρωσης αφού πέρασαν χωρίς αγώνα στην επόμενη φάση, ενώ τα ζευγάρια που ανέδειξε η κλήρωση είναι:

ΠΑΟ Σφακιανάκης Β΄- Αστέρας Πετριτή

ΑΕ Φαιάκων – Κρόνος Αργυράδων

Ολυμπιάδα Καρουσάδων – ΟΦΑΜ

Κεραυνός Αγ. Νικολάου – ΑΕ Λευκίμμης

Εθνικός Περουλάδων – ΑΟ Κέρκυρα

ΑΟ Φοίνικες – Ομόνοια

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες από την Ένωση.

 

Από τον αγώνα της 1ης φάσης ανάμεσα σε Όλυμπο και ΑΕ Λευκίμμης ΦΩΤΟ@ΣΠ. ΠΙΚΟΥΛΑΣ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια