Δευτέρα 29.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στον Πετριτή μάχη ανάμεσα σε Αστέρα και ΑΕ Λευκίμμης

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΚ «Στ. Σαββανής»
09 Απριλίου 2024 / 15:55
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ο πρώτος αγώνας της ημιτελικής φάσης για το Κύπελλο «Σταύρος Σαββανής» ανάμεσα σε Αστέρα Πετριτή και ΑΕ Λευκίμμης θα γίνει την Τετάρτη 10 Απρίλη στο γήπεδο του Πετριτή.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο πρώτος αγώνας της ημιτελικής φάσης για το Κύπελλο «Σταύρος Σαββανής» ανάμεσα σε Αστέρα Πετριτή και ΑΕ Λευκίμμης θα γίνει την Τετάρτη 10 Απρίλη στο γήπεδο του Πετριτή. Είναι ένα ματς (θα αρχίσει στις 5μ.μ με διαιτητές τους Γιούργα, Σατκλίφ και Γραμμένο) που σίγουρα τραβάει όλα τα βλέμματα ανάμεσα στις δυο ομάδες του νησιού μας που αγωνίζονται στην Γ΄ Εθνική και που και οι δυο θα παλέψουν για το τρόπαιο, το οποίο πέρσι κατέληξε στον Αστέρα αφού στον τελικό στο γήπεδο του Ολύμπου είχε νικήσει την «Βασίλισσα του Νότου» στα πέναλτι με 4-2 (1-1 κ.α.).

Βέβαια αυτό το ματς δεν δίνει την πρόκριση, αφού σε αυτή τη φάση οι αγώνες είναι διπλοί και θα υπάρξει ρεβάνς στην Λευκίμμη και η ομάδα που περάσει θα παίξει στον τελικό.

Ο Αστέρας Πετριτή ο οποίος έχει κατακτήσει τις δυο τελευταίες χρονιές (2022,2023) το κύπελλο, έχει μπροστά του μια μεγάλη μάχη να δώσει ώστε να μείνει στην Γ΄ Εθνική, έχοντας ακόμη να παίξει τρία ματς (ενώ ένα θα πάρει στα χαρτιά) και μπορεί να τον «καίει» περισσότερο η παραμονή του, αλλά με το ίδιο πάθος θα κυνηγήσει και το 3ο κύπελλο της ιστορίας του.

Η «Βασίλισσα του Νότου» που έχει αποχαιρετήσει την κατηγορία μετά από 7 χρόνια συνεχούς παρουσίας, θέλει όσο τίποτε άλλο το κύπελλο, για να μην πάει «στράφι» όλη η χρονιά, έχει διάθεση και θέληση να το πετύχει. Βέβαια στην αναμέτρηση αυτή των δυο ομάδων, δεν χωράνε προγνωστικά.

Να σημειώσουμε ότι στον άλλο ημιτελικό ανάμεσα σε ΟΦΑΜ και ΑΟ Κέρκυρα, έχει διεξαχθεί το α΄ ματς το οποίο κέρδισε 2-0 ο ΟΦΑΜ στον Αγ. Ματθαίο και θα έχουμε και εκεί 2ο παιγνίδι.

 

Από τον περσινό τελικό του Κυπέλου ανάμεσα σε Αστέρα Πετριτή και ΑΕ Λευκίμμης. ΦΩΤΟ@ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΥΔΗΣ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια