Τρίτη 30.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Προβάδισμα ο Αστέρας 3-2 την ΑΕ Λευκίμμης

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΚ «Στ. Σαββανής»
10 Απριλίου 2024 / 20:09
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ο πρώτος αγώνας της ημιτελικής φάσης για το Κύπελλο «Σταύρος Σαββανής» ανάμεσα σε Αστέρα Πετριτή και ΑΕ Λευκίμμης έγινε στο γήπεδο του Πετριτή,

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο πρώτος αγώνας της ημιτελικής φάσης για το Κύπελλο «Σταύρος Σαββανής» ανάμεσα σε Αστέρα Πετριτή και ΑΕ Λευκίμμης έγινε στο γήπεδο του Πετριτή, με τον γηπεδούχο Αστέρα να παίρνει τη νίκη με 3-2 και να έχει προβάδισμα (ισχνό βέβαια) πρόκρισης για τον τελικό. Βέβαια όλα θα ξεκαθαρίσουν στη ρεβάνς που θα γίνει αυτή τη φορά στη Λευκίμμη, ενώ πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ.

Στο γήπεδο του Πετριτή έγινε ένα πολύ καλό ματς γεμάτο συγκινήσεις, ωραίο θέαμα και πέντε τέρματα από τις δυο Κερκυραϊκές ομάδες που αγωνίζονται στην Γ΄ Εθνική.

Στο α΄ μέρος θα λέγαμε ότι ήταν πιο σφικτές οι ομάδες, πρόσεχαν περισσότερο την άμυνά τους, ο Αστέρας μπόρεσε να σκοράρει και να προηγηθεί με 1-0 με τέρμα του Π. Στεργίου. Στο β΄ μέρος η ΑΕΛ πίεσε και μπόρεσε με τον Γρηγοριάδη να ισοφαρίσει σε 1-1, αλλά ο Λούβρος έδωσε πάλι το προβάδισμα στον Αστέρα που έκανε το 2-1, όμως άμεση ήταν η αντίδραση της Λευκίμμης. Κέρδισε πέναλτι και ο Κωστακιώτης δεν αστόχησε για το 2-2, αλλά στο τέλος τα χαμόγελα τα είχε ο Αστέρας αφού ο Π. Στεργίου και πάλι σκόραρε γράφοντας το τελικό 3-2.

 Διαιτητές: Γιούργας, Σατκλίφ, Γραμμένο;

 

Από τον ματς ανάμεσα σε Αστέρα Πετριτή και ΑΕ Λευκίμμης. ΦΩΤΟ@Ν. ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια