Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μαίνεται ο «πόλεμος» στο Επιμελητήριο Κέρκυρας: Για μηνύσεις μιλά ο πρόεδρος

Επιμελητήριο Κέρκυρας
30 Δεκεμβρίου 2019 / 11:50

ΚΕΡΚΥΡΑ. Νέο επεισόδιο στο «σίριαλ» του Επιμελητηρίου, με τα πυρά να εξαπολύονται εκατέρωθεν.

Έτσι με ανακοίνωση που δίνει σήμερα στη δημοσιότητα ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιώργος Χονδρογιάννης, στρέφεται κατά του Οικονομικού Επόπτη Σπύρου Σιμάτη για τηλεοπτικές του δηλώσεις. Ο Γ. Χονδρογιάννης παραθέτει έγγραφο, στο οποίο ο κ. Σιμάτης φαίνεται να έχει παραλάβει τα επίμαχα έγγραφα που είχε ζητήσει με εισαγγελική παραγγελία. 

Η ανακοίνωση Χονδρογιάννη:  «Με ιδιαίτερη έκπληξη άκουσα το μέλος της ΔΕ του Επιμελητηρίου Κέρκυρας και Οικονομικό Επόπτη κ. Σιμάτη, σε δηλώσεις του σε τοπικό κανάλι, να αναφέρει ότι δεν εκτελέστηκε η παραγγελία της Εισαγγελέως Κέρκυρας και ότι δεν παρέλαβε τα έγγραφα που ζήτησε. 
Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, με το παρόν δίνω στη δημοσιότητα το πρωτόκολλο παραλαβής εγγράφων, που φέρει την υπογραφή του κ. Σιμάτη, ο οποίος δεν κράτησε καμία επιφύλαξη κατά την παραλαβή τους. 
Για όσα δήλωσε στην τηλεοπτική εκπομπή θα στραφώ εναντίον του ενώπιον των πολιτικών και ποινικών δικαστηρίων, όμως θα συνιστούσα στον κ. Σιμάτη να είναι πιο συγκρατημένος στις δηλώσεις του, διότι εκτίθεται ανεπανόρθωτα στα μάτια των Κερκυραίων επιχειρηματιών».  

Επισυνάπτεται το πρωτόκολλο παραλαβής: 


Δείτε την απάντηση του Οικονομικού Επόπτη Σπύρου Σιμάτη