«Διπλός» Φαίακας την Κυριακή στο ΕΑΚΚ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα των αγώνων χάντμπολ για την ανδρική και την γυναικεία ομάδα του Φαίακα, που παίρνουν μέρος σε Α1 και Α2 αντίστοιχα.

19
Φεβρουαρίου / 2020

Και οι δυο αγώνες θα γίνουν την Κυριακή, κάτι αναμενόμενο για τα κορίτσια, αλλά σε ώρα που δεν έχει ξαναγίνει για τους άντρες.
Το πολύ σημαντικό και κρίσιμο από βαθμολογικής σημασίας παιχνίδι των ανδρών για την Handball Premier με τον ΓΣ Δράμας θα ξεκινήσει στις 19:00 ενώ το παιχνίδι των γυναικών με αντίπαλο τον ΑΟΑ Καστοριάς ορίστηκε να ξεκινήσει στις 15:30. Η διοίκηση ξέρει ότι ο κόσμος της ομάδας είναι μεγάλη δύναμη για τους αθλητές και τις αθλήτριες και τους θέλει δίπλα στην ομάδα.
Η διοίκηση έβγαλε ανακοίνωση-πρόσκληση για τα δυο παιχνίδια και είναι η δεύτερη φορά φέτος όπου η ΟΧΕ ορίζει διπλούς αγώνες Κυριακή στο κλειστό του ΕΑΚΚ.
Η ανακοίνωση: «Ακόμα μια Κυριακή γεμάτη Handball. Ο Α.Ο. Φαίαξ Κέρκυρας προσκαλεί όλους τους φιλάθλους του την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στις 15:30 και στις 19:00 στο ΕΑΚ Κέρκυρας, για τους αγώνες της γυναικείας και της αντρικής του ομάδας, με αντιπάλους τον Α.Ο.Α. Καστοριάς και τη Δράμα Bianco Monte αντίστοιχα. Βοηθήστε με την παρουσία, τη φωνή και το χειροκρότημά σας τις ομάδες μας να κατακτήσουν τις νίκες στους κομβικούς αυτούς αγώνες και να κάνουν ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα για να επιτύχουν τους στόχους τους».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ