Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με ιδιαίτερη ένταση και συχνότητα οι αστυνομικοί έλεγχοι κυκλοφορίας στην Κέρκυρα (video-photos)

έλεγχος
06 Απριλίου 2020 / 09:44

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με την Κέρκυρα να εξακολουθεί ψηλά στον κατάλογο των παραβιάσεων των περιοριστικών μέτρων, εντείνονται οι αστυνομικοί έλεγχοι.

Το Σάββατο το βράδυ, αστυνομικό όχημα με αναμένο τον φάρο υπήρχε σχεδόν κάθε 200 μέτρα από την πλατεία Σαρόκου έως τον Ανεμόμυλο.

Τη Δευτέρα αυξήθηκαν τα πυροσβεστικά οχήματα «σκοπούν» στην περιοχή της Γαρίτσας, στον Ανεμόμυλο και το άλσος. Μικρό φορτηγάκι της Π.Υ. εν είδει περιπολικού έκανε έλεγχο δικαιολογητικών εξόδου σε όλη την χερσόνησο του Κανονιού.

Την ίδια ώρα αστυνομικοί πραγματοποιούσαν ελέγχους (φωτο) στους κεντρικούς δρόμους.

Παρά ταύτα, το κέντρο της πόλης είχε ασυνήθιστη για την εικόνα των ημερών κίνηση, με τις καθιερωμένες ουρές στις Τράπεζες και τα ΕΛΤΑ.

«Στους καθημερινούς ελέγχους μας, προσπαθούμε ταυτόχρονα να ενημερώσουμε τους πολίτες για τα περιοριστικά μέτρα, που αποσκοπούν στην αποτροπή διασποράς του κορωνοϊού», λένε οι αστυνομικοί στην κάμερα του enimerosi.com
Παράλληλα ευχαριστούν την πλειονότητα των πολιτών που σέβονται και συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των ειδικών και παραμένουν σπίτι.

«Σε αυτήν την προσπάθεια, είμαστε όλοι μαζί, ώστε να επανέλθουμε σύντομα στην καθημερινότητά μας, υγιείς» τονίζουν χαρακτηριστικά. 

Σημειώνεται ότι στην Κέρκυρα, οι αστυνομικοί έλεγχοι είναι εντατικοί από την πρώτη μέρα ισχύος του περιορισμού των άσκοπων μετακινήσεων, ωστόσο ο αριθμός των παραβάσεων που σημειώνονται καθημερινά παραμένει υψηλός.