Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ικανοποίηση Νεράντζη για την Ανακύκλωση στη Βόρεια Κέρκυρα

Νεράντζης Σπύρος
06 Δεκεμβρίου 2020 / 10:55

«Άλλα πεντακόσια είκοσι τέσσερα «κιλά» αγάπης και φροντίδας από τoυς ανακυκλωτές-εθελοντές του Μικρού Πράσινου Σημείου των Σινιών», υπογραμμίζει ο πρόεδρος της ΚΟΙΝΣΕΠ «Όλοι μαζί για την Κέρκυρα»

ΚΕΡΚΥΡΑ («ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ»).  Με έκδηλη την ικανοποίησή του, ο πρόεδρος της ΚΟΙΝΣΕΠ «Όλοι μαζί για την Κέρκυρα», Σπύρος Νεράντζης, εξέφρασε τις δημόσιες ευχαριστίες του στους εθελοντές από την Βόρεια Κέρκυρα, όπως και στη δημοτική Αρχή, η οποία στηρίζει τις προσπάθειες για ανακύκλωση, για την προσπάθεια που καταβάλλεται ακόμα κι εν μέσω πανδημίας και lockdown.

Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Νεράντζης αναφέρει στο δελτίο Τύπου, το οποίο εξέδωσε:



«Για το μεγάλο πρόβλημα του τόπου μας, την διαχείριση των απορριμμάτων μας, μπορεί να είμαστε τρείς Δήμοι, αλλά είμαστε ένα νησί. Ο τρόπος σκέψης, ο σχεδιασμός, η αντιμετώπιση, η υποστήριξη και η συνεργασία είναι κοινά και ταυτόσημα.

Την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου οι φίλοι εθελοντές από τον Βορρά, από τις Σινιές, φρόντισαν άλλα 524 kg να μην πάνε Τεμπλόνι. Διακόσια είκοσι κιλά ρούχα και τριακόσια είκοσι τέσσερα κιλά πλαστικά καπάκια θα οδηγηθούν προς ανακύκλωση.

Άλλα πεντακόσια είκοσι τέσσερα «κιλά» αγάπης και φροντίδας από τoυς ανακυκλωτές-εθελοντές του Μικρού Πράσινου Σημείου των Σινιών.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που και σε αυτήν την προσπάθεια τους στηρίζονται από τον Δήμο Βόρειας Κέρκυρας».