Κυριακή 04.05.2025 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με έξι μετάλλια επέστρεψε η ΑΕ Λευκίμμης από τα Γιάννενα

ΣΤΙΒΟΣ
04 Μαΐου 2025 / 12:24
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Στους διασυλλογικούς αγώνες για εφήβους κάτω των 16, το Σαββάτο 3 Μαΐου.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι μεγάλες δυνατότητες των παιδιών της Νότιας Κέρκυρας και στο στίβο αρχίζουν να φαίνονται και μέσα από τα αποτελέσματα, αφού στους διασυλλογικούς αγώνες Κ16 που έγιναν το Σάββατο (3/5) στα Γιάννενα κατάφεραν να κερδίσουν έξι μετάλλια. Πρέπει βέβαια να λάβουμε υπόψη μας ότι αυτά τα παιδιά μόλις πριν λίγους μήνες απέκτησαν ταρτάν στο γήπεδο να προπονηθούν, κάτι που σημαίνει ότι τα επόμενα χρόνια προσδοκάμε να δούμε μεγαλύτερες διακρίσεις. Άλλωστε τα πέντε από τα έξι μετάλλια τα κέρδισε η ομάδα ρίψεων, κάτι που δεν απαιτεί ταρτάν, δείγμα της δίψας των παιδιών για αθλητισμό.    

 Ένα χρυσό, δυο αργυρά και τρία χάλκινα ήταν ο απολογισμός με την ΑΕΛ να ενημερώνει για την παρουσία όλων των παιδιών.

1η Μαρία Κυπριώτη δισκοβολία 19,72μ

2η Τόνια Κατωμέρη 2000μ. 7:28,71

2ος Αλέξανδρος Κουλούρης σφαίρα 11,24μ

3η Νικολέτα Γαρδικιώτη δισκοβολία 16,60μ

3η Μαρία Κυπριωτη σφαίρα 9,68μ

3ος Θεόδωρος Μικρούλης σφαίρα 10,71μ

Πολύ καλή παρουσία κάνανε και η Ζωή Κατωμέρη, η Έλενα Βλάσση και ο Δημήτρης Μίαρης που ανήκουν στην κατηγορία Κ14 ακόμα!!!

 

 

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Πτυχιούχος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Συνεργάστηκε στο ξεκίνημα με την «Αθλητική Πορεία της Κέρκυρας», ενώ από τις αρχές του ΄92 και για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα». Από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ» και από το 2000 και για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ». Από το 2015 εργάζεται στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ», ενώ συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Channel (στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του) και Start TV, συνολικά 15 χρόνια.