Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Άτυχος ο ΑΟΚΚ στο Περιστέρι, έχασε από τον Ατρόμητο

Κύπελλο Ελλάδας
20 Σεπτεμβρίου 2017 / 17:02
Σπύρος Πίκουλας

ΑΘΗΝΑ. Χρειάστηκαν 270 λεπτά με προπονητή τον Αλέκο Βοσνιάδη για να δεχθεί τέρμα ο ΑΟΚΚ, αφού τόσο στο πρωτάθλημα με Παναθηναϊκό και Πλατανιά,

όσο και στο κύπελλο με Ατρόμητο, στα τρία εννενηντάλεπτα δεν είχε δεχθεί γκολ η ομάδα. Βέβαια ο Ατρόμητος σκόραρε στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, το οποίο του έδωσε και τη νίκη στην πρώτη αγωνιστική για τον θεσμό του κυπέλλου. Μια ήττα που δε θα μετρήσει αν ο ΑΟΚ περάσει στην επόμενη φάση, έστω και ως 2ος στον όμιλο, έχοντας ακόμη να παίξει με Σπάρτη και Τρίκαλα, με την επόμενη αναμέτρηση στην Σπάρτη το απόγευμα της Πέμπτης.
Χρειάστηκε ένα πέναλτι να καταλογιστεί σε χέρι του Αρτυματά που είδε ο διαιτητής στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Ουάρντα να ευστοχεί και να δίνει τη νίκη στους Περιστεριώτες.
Ο ΑΟΚΚ είχε ευκαιρίες να προηγηθεί στο σκορ, αλλά τις κλώτσησε. Θα ήταν διαφορετικό το ματς αν στο πρώτο ημίχρονο, που ο Ατρόμητος δεν είχε ίχνος ευκαιρίας, ο Μπάουμαν ανενόχλητος στο 35΄ μέσα από την περιοχή έκανε πιο δυνατό πλασέ, ή ο Νούνιες στο 41΄ εβρισκε δίχτυα, εκεί που ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου δύσκολα έδιωξε σε κόρνερ. Στο 51΄ πάλι ο Νούνες από καλή θέση έστειλε την μπάλα λίγο έξω, ενώ στη συνέχεια ανέβασε απόδοση ο Ατρόμητος, πίεσε, αλλά χρειάστηκε το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και ένα πέναλτι για να σκοράρει.
Η ομάδα της Κέρκυρας που δεν είχε στην ενδεκάδα κανέναν παίκτη από αυτούς που έπαιξαν με Παναθηναϊκό και Πλατανιά έδειξε πολύ καλά στοιχεία και άφησε αισιόδοξα μηνύματα. 
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια