Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ορίστηκε το εξ αναβολής ματς Αρχέλαος – Φαίακας

Χάντμπολ
28 Δεκεμβρίου 2017 / 15:11
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η διακοπή του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας ανδρών στο χάντμπολ είναι αρκετά μεγάλη φέτος,

αφού η Ομοσπονδία μετά τα παιχνίδια που έγιναν 16 και 17 Δεκεμβρίου, όρισε την επανέναρξη του πρωταθλήματος στις 20 Ιανουαρίου, αφήνοντας ουσιαστικά πέντε εβδομάδες εκτός αγώνων τις ομάδες. Όχι όμως όλες, αφού εκκρεμεί ένα ματς για την ολοκλήρωση του α΄ γύρου στον 2ο όμιλο, όπου μετέχει και ο Φαίακας. Η Ο.Χ.Ε. όρισε το ματς που είχε αναβληθεί στις 8/11 ανάμεσα στον Αρχέλαο Κατερίνης και τον Φαίακα για τις 13 Ιανουαρίου στην Κατερίνη, όπως ήταν το αρχικό πρόγραμμα.
Είναι ένα ματς που ο Φαίακας θα τα δώσει όλα για να το κερδίσει και να μείνει μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, όπου έχει όμως σαν συγκάτοικο την ομάδα της Πυλαίας που έχει τους ίδιους βαθμούς, αλλά έχει χάσει 22-18 από τον Φαίακα στο ΕΑΚΚ. Η ομάδα της Κέρκυρας είναι αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα και φιλοδοξεί έτσι να κλείσει τον α΄ γύρο. Να σημειώσουμε ότι από τα οκτώ ματς που έχει δώσει ο Φαίακας, έχει παίξει πέντε εντός έδρας έχοντας ισάριθμες νίκες, ενώ στα 3 εκτός έδρας έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία. Στην προσπάθειά του να ανέβει στην Α1 πρέπει να κερδίσει το πλεονέκτημα έδρας για τα μπαράζ που θα γίνουν στο τέλος του πρωταθλήματος και αυτό θα το πετύχει μόνο αν τερματίσει πρώτος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, κάνοντας κάθε ματς, τελικό.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια