Επιστροφή Κόντη στον Φαίακα

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η συμμετοχή του Φαίακα για πρώτη φορά στην 43χρονη ιστορία του στην Handball Premier, μεγαλώνει τις υποχρεώσεις

12
Ιουνίου / 2019

και είναι λογικό ότι απαιτείται ενίσχυση της ομάδας αν θέλει να σταθεί στην κορυφαία κατηγορία της χώρας. Μπορεί να υπάρχει μια Γενική Συνέλευση την ερχόμενη Δευτέρα μέσα από την οποία θα εκλεγεί και Διοίκηση, αλλά ο Φαίακας ήδη ξεκίνησε τις μεταγραφικές κινήσεις.
Ο πρώτος αθλητής που πήρε μεταγραφή για την ομάδα, είναι γνώριμος και διεθνής, αλλά και μία μεγάλη αξία στον χώρο και σίγουρα θα βοηθήσει πάρα πολύ τη νέα χρονιά. Μιλάμε για τον 28χρονο Αντώνη Κόντη με πλούσιο βιογραφικό.
Η ανακοίνωση του Φαίακα: «Καλώς επέστρεψες στο σπίτι σου Αντώνη. Ο Α.Ο. Φαίαξ Κέρκυρας ανακοινώνει την ένταξη του Αντώνη Κόντη στο δυναμικό της αντρικής του ομάδας. Γεννημένος στις 7/10/1991, o διεθνής παίκτης αγωνίζεται στη θέση του αριστερού εξτρέμ & playmaker. Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε ΑΕΚ, ΧΑΝΘ, Φίλιππο Βέροιας και Ολυμπιακό, έχοντας κατακτήσει 2 Πρωταθλήματα και 1 Κύπελλο Ελλάδας. Την αγωνιστική περίοδο 2018/2019 αγωνιζόταν με τα χρώματα του Ο.Σ.Φ.Π., με τον οποίο κατέκτησε το ντάμπλ».
Την ερχόμενη εβδομάδα, μετά τις εκλογές του συλλόγου θα ανακοινωθούν και οι υπόλοιπες σημαντικές μεταγραφικές ενισχύσεις της ομάδας, στο πλαίσιο της ενδυνάμωσης του ρόστερ για την προσπάθεια παραμονής στην Α1 Handball Premier.

Σπύρος Πίκουλας