Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σε εννέα κλοπές εμπλέκεται ο αλλοδαπός που συνελήφθη το Σάββατο στην Κέρκυρα

Κλοπές
02 Σεπτεμβρίου 2020 / 15:28
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού, για το αδίκημα των κλοπών κατ’ εξακολούθηση στην Κέρκυρα

ΚΕΡΚΥΡΑ (Αστυνομική Διεύθυνση). Συμπληρωματική δικογραφία σχηματίστηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας, σε βάρος αλλοδαπού για κατ’ εξακολούθηση κλοπές σε οικίες, στην ευρύτερη περιοχή της πόλης της Κέρκυρας.
 
Υπενθυμίζεται ότι, ο αλλοδαπός είχε εντοπιστεί και συλληφθεί το βράδυ της Κυριακής (30-08-2020), στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, και από την αστυνομική έρευνα είχε προκύψει η εμπλοκή του σε τέσσερις κλοπές σε οικίες καθώς και σε μία απόπειρα.

Από την ανάλυση της μεθοδολογίας που ακολουθούσε ο αλλοδαπός και την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας, ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης πέντε ακόμη κλοπών σε οικίες, που διαπράχθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα, από τις οποίες αφαίρεσε συνολικά το χρηματικό ποσό 665 ευρώ και δύο ρολόγια χειρός αξίας 300 ευρώ.    
 
Η συμπληρωματική δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του αλλοδαπού, θα διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.