Τρίτη 30.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τέσσερεις συλλήψεις για την κλοπή των κινητών τηλεφώνων

ΣΥΛΛΗΨΗ
31 Μαρτίου 2024 / 11:10
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Από το κατάστημα στο κέντρο το Σάββατο 30/03

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τέσσερεις συλλήψεις (τρείς γυναίκες 23,24,38 ετών και ένας νεαρός 17 ετών) πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου το μεσημέρι του Σαββάτου 30/03 από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας κατηγορούμενοι για κλοπή κατά συναυτουργία. Συγκεκριμένα:

Tα τέσσερα άτομα εντοπίσθηκαν διαδοχικά και συνελήφθησαν από αστυνομικούς, ύστερα από σήμα του Κέντρου Επιχειρήσεων, καθώς λίγο πριν, από κατάστημα εμπορίας ηλεκτρονικών συσκευών στην πόλη της Κέρκυρας, είχαν αφαιρέσει με τη μέθοδο της απασχόλησης, τρία κινητά τηλέφωνα, συνολικής αξίας 2.000 ευρώ.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, στο πλαίσιο της οποίας, τα αφαιρεθέντα κινητά τηλέφωνα, βρέθηκαν και επιστράφηκαν στην κάτοχό τους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.