Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Άνοιξε το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας

Χριστουγεννιάτικο Χωριό
18 Δεκεμβρίου 2023 / 11:22

Το «Πολύχρωμο Χριστουγεννιάτικο Χωριό» στην Πλατεία Δημαρχείου στην Αχαράβη του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας θα είναι ανοικτό εως 30 Δεκεμβρίου 2023

ΚΕΡΚΥΡΑ. Άνοιξε χθες τις γιορτινές πύλες του το Χριστουγεννιάτικο χωριό του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας στην Αχαράβη για να προσφέρει στιγμές χαράς σε όλες τις ηλικίες.

Γίνεται στην πλατεία  Δημαρχείου για δεύτερη χρονιά, και θα φιλοξενήσει το μεράκι και το κέφι των πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου, τις Δημοτικές Φιλαρμονικές, τις χορωδίες και τα χορευτικά και θα κάνει τις γιορτές ακόμη πιο μαγικές και παραμυθένιες.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται κάθε μέρα διαφορετικές εκδηλώσεις: Ανιματέρ, ξυλοπόδαρος, face painting, ζωντανή μουσική και τραγούδια από μουσικά σύνολα της περιοχής.

Επίσημος καλεσμένος και φέτος είναι ο Αη Βασίλης! Mικροί και οι μεγάλοι μπορούν να μπουν στο σπίτι του και να φωτογραφηθούν μαζί του, να γράψουν το γράμμα τους και να το ρίξουν στο μεγάλο ταχυδρομικό κουτί με προορισμό τον Βόρειο Πόλο.

Το γιορτινό ταξίδι αναλαμβάνει το «τρενάκι της χαράς» που θα κάνει συνέχεια βόλτες σε όλη την Αχαράβη σκορπώντας το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Το  «Πολύχρωμο Χριστουγεννιάτικο Χωριό» στην Πλατεία Δημαρχείου στην Αχαράβη του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας θα είναι ανοικτό εως  30 Δεκεμβρίου 2023. 

Photos: FB/Penny Ringsleben