Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών στην παραλιακή της Γαρίτσας

Παραλιακή
23 Ιανουαρίου 2024 / 14:10

Τονίστηκε στον ανάδοχο η πρόθεση της περιφερειακής αρχής για την ταχύτερη και ποιοτικότερη ολοκλήρωση της παρέμβασης

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου  ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων και Προγραμματισμού Γιώργος Μάμαλος, με τον Αθανάσιο Φρούσσο, εκπρόσωπο της εταιρίας ΓΚΡΑΟΥΤΕΚ, η οποία υλοποιεί το έργο αποκατάστασης παραλιακού τοιχίου και πεζοδρομίου λεωφόρου Γαρίτσας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών και τον προγραμματισμό για την αμέσως επόμενη περίοδο, ενώ τονίστηκε στον ανάδοχο η πρόθεση της περιφερειακής αρχής για την ταχύτερη και ποιοτικότερη ολοκλήρωση της παρέμβασης. Στη συνέχεια ο Αντιπεριφερειάρχης μετέβη στην περιοχή του έργου όπου και ξεναγήθηκε στο εργοτάξιο προκειμένου να διαπιστώσει, την πρόοδο των εργασιών.

Αμέσως μετά ο Αντιπεριφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα συναντήθηκα με τον ανάδοχο του έργου για την αποκατάσταση του παραλιακού τοιχίου προκειμένου να διαμορφώσω προσωπική άποψη για την εξέλιξη των εργασιών. Στόχος της περιφέρειας είναι να επιταχυνθούν οι ρυθμοί των εργασιών ώστε να ολοκληρωθεί το έργο, το συντομότερο δυνατό, με βασική προϋπόθεση βεβαίως να ανταποκρίνεται πλήρως στην αισθητική και λειτουργική  αρτιότητα. Η Περιφερειακή αρχή θα παρακολουθεί την πρόοδο των εργασιών με στόχο να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη πρόοδος και να μη χαθεί άλλος χρόνος».

ΦΩΤΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΜΑΛΟΣ