Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έγινε το ετήσιο μνημόσυνο του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
23 Δεκεμβρίου 2023 / 16:51
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Το Μνημόσυνο έχει ως σκοπό, λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, να κάνει τη μνήμη να ανατρέξει στους ανθρώπους εκείνους που κόπιασαν και εργάστηκαν για να γεννηθεί, διατηρηθεί και να υπάρχει σήμερα ο Δικηγορικός Σύλλογος, ως φορέας Επιστήμης, ιδεών, αγώνων, δημοκρατικών ελευθεριών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Σάββατο 23/12 έγινε, στο Ιερό Προσκύνημα του Αγίου Σπυρίδωνος, το ετήσιο Μνημόσυνο του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας, υπέρ της μνήμης των αποβιωσάντων Συναδέλφων. 

Το ετήσιο Μνημόσυνο του ΔΣΚ πραγματοποιείται φέτος για δεύτερη φορά.

Στην τελετή παρέστησαν μέλη του ΔΣ, αρκετοί Συνάδελφοι, οι εργαζόμενοι του ΔΣΚ, συγγενείς αποβιωσάντων Συναδέλφων και λοιποί αγαπητοί συμπολίτες, ενώ ο Προέδρος του ΔΣΚ κ. Γιάννης Κοντός μίλησε για την ιστορία του Δικηγορικού Συλλόγου, τις προσωπικότητες που πέρασαν από αυτόν και τους αγώνες τους, ενώ ανέγνωσε όλα τα ονόματα, όλων των αποβιωσάντων Συναδέλφων, από ιδρύσεως έως και σήμερα. 

Το Μνημόσυνο έχει ως σκοπό, λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, να κάνει τη μνήμη να ανατρέξει στους ανθρώπους εκείνους που κόπιασαν και εργάστηκαν για να γεννηθεί, διατηρηθεί και να υπάρχει σήμερα ο Δικηγορικός μας Σύλλογος, ως φορέας Επιστήμης, ιδεών, αγώνων, δημοκρατικών ελευθεριών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

ΦΩΤΟ@ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.