Κυριακή 12.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Και ο Κόντης στον Ολυμπιακό

Χάντμπολ
30 Ιουλίου 2018 / 16:14
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Κερκυραϊκή παροικία, ή αν θέλετε παίκτες του Φαίακα πλαισιώνουν τον πρωταθλητή Ελλάδος Ολυμπιακό, στο τμήμα του χάντμπολ.

Ο Κώστας Τσιλιμπάρης που αναδείχθηκε MVP του φετινού πρωταθλήματος ήταν μέλος της ομάδας τη σεζόν που τελείωσε, ενώ πριν λίγες εβδομάδες προστέθηκε στο τιμ του πρωταθλητή και ο Άγγελος Τσίλης. Δυο παιδιά που ξεκίνησαν και έπαιξαν για αρκετά χρόνια στον Φαίακα Κέρκυρας. Πλέον έρχεται και τρίτος παίκτης να προστεθεί σε αυτούς και να μεγαλώσει την παρέα, όχι απλά σε μια ομάδα της Handball Premier αλλά στην κορυφαία της Ελλάδος, τον Ολυμπιακό και αυτό δείχνει την πολύ σωστή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Φαίακα.
Αρχή φόρμας
Έτσι οι Πειραιώτες έχουν «κλείσει» και τον 27χρονο Αντώνη Κόντη, ο οποίος θα αποτελέσει δίδυμο με τον Άγγελο Τσίλη στη θέση του αριστερού εξτρέμ. Ο Αντώνης που φημίζεται για το μεγάλο άλμα που διαθέτει, έχει εμπειρία αρκετών ετών από την Handball Premier, έχοντας φορέσει τις φανέλες των ΑΕΚ, ΧΑΝΘ και Φιλίππου Βέροιας. Πέρσι επέστρεψε στην την Κέρκυρα για να βοηθήσει τον Φαίακα στην προσπάθεια του για άνοδο στην Handball Premier, αλλά τελικά η ομάδα παρέμεινε στην Α2 Ανδρών. Ο Ολυμπιακός με τη μεταγραφή του Κόντη κλείνει ουσιαστικά τις θέσεις των Ελλήνων και πλέον σειρά θα πάρουν οι ξένοι.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια