Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συγχαρητηρίων συνέχεια για τους αθλητές του ΚΓΣ

Κερκυραϊκός Γ.Σ.
05 Αυγούστου 2016 / 09:42

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κέρκυρας συνεχάρησαν τοuς αθλητές του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου

για τη μεγάλη τους επιτυχία στους διεθνείς αγώνες που έλαβαν μέρος εκπροσωπώντας την Ελλάδα.
Θερμά συγχαρητήρια στην «ασημένια» πρωταθλήτρια, Κωνσταντίνα Ρωμαίου για το συγκλονιστικό άλμα που την οδήγησε στο δεύτερο σκαλί του κόσμου και γέμισε όλους συγκίνηση και περηφάνια!
Θερμά συγχαρητήρια  στον «χρυσό» πρωταθλητή Παναγιώτη Μαντζουρογιάννη για το χρυσό μετάλλιο στο μήκος που κατέκτησε στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου Παίδων – Κορασίδων στην Τιφλίδα  και στον αθλητή Ν. Νεράντζη για τη συμμετοχή του στους προκριματικούς στο άλμα επί κοντώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
Συγχαρητήρια αξίζουν και στους προπονητές τους καθώς και στον ιστορικό Κερκυραικό Γυμναστικό Σύλλογο για τις μεγάλες επιτυχίες των αθλητών του.
Τέλος τονίζεται στην ανακοίνωση πως «Σε μια εποχή πολύ δύσκολη ιδιαίτερα για τη νέα γενιά η κοινωνία μας, οι νέοι, έχουν ανάγκη από τα θετικά μηνύματα που στέλνουν αυτοί οι αθλητές. Από το μήνυμα της προσπάθειας,της επιμονής και του αγώνα που καταφέρνει να ξεπερνάει κάθε δυσκολία.Μεγάλη η περηφάνια και η τιμή που νιώθουμε για τις επιτυχίες των δικών μας παιδιών αλλά ταυτόχρονα μεγάλη είναι και η ευθύνη και η  υποχρέωση στήριξης και περαιτέρω ενδυνάμωσης των προσπαθειών τους».