Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ημέρα αλμάτων η Τετάρτη για τον ΚΓΣ, με ελεύθερη συμμετοχή

Κερκυραϊκός Γ.Σ.
27 Δεκεμβρίου 2016 / 16:08
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Όταν συνεχώς ψάχνεις να βρεις ταλέντα που θα τα εντάξεις στον αθλητισμό, μέσα από τα οποία συνεχίζεις την παράδοση και τις διακρίσεις, ποτέ δεν μένεις πίσω.

Αυτά κάνει ο Κερκυραϊκός 123 χρόνια τώρα και είναι πάντα στην κορυφή των διακρίσεων και των επιτυχιών. Ο σχεδιασμός με σοβαρότητα και υπευθυνότητα όλα αυτά τα χρόνια, συνεχίζεται με πολύ αγάπη και μεράκι, οι Άγιες ημέρες μπορεί να είναι οικογενειακές, αλλά εκεί οι άνθρωποι του ΚΓΣ ξέρουν ότι ο σύλλογος είναι η δεύτερη οικογένειά τους και ούτε αυτές τις μέρες εφησυχάζουν.

Έτσι για την Τετάρτη 28/12/2016 διοργάνωσαν μια ημερίδα αλμάτων, στο χώρο της παλιάς Coca Cola στου Βρυώνη, που τους έχει παραχωρήσει η οικογένεια Δαυίδ και έχουν μετατρέψει σε ένα ζεστό και λειτουργικό κλειστό χώρο προπόνησης.

Έτσι θα αποχαιρετήσουν τη χρονιά με εορταστική – προπονητική, ημερίδα αλμάτων (μήκος, τριπλούν και επί κοντώ) για όλες τις ηλικίες (10 βήματα φόρα) και κυρίως για παιδιά ακόμα και από το Δημοτικό σχολείο (!) άλλωστε εκεί βρίσκεται και το μέλλον του συλλόγου.

Την Τετάρτη λοιπόν, 28 Δεκεμβρίου στο προπονητικό κέντρο, στην περιοχή Βρυώνη, από τις 14.00 το μεσημέρι μέχρι αργά το απόγευμα, υπάρχει το κάλεσμα για όλους όσους επιθυμούν να πάρουν μέρος στα άλματα και λόγο των ημερών η εκδήλωση αυτή θα πλαισιωθεί με μουσική, γλυκά και εκπλήξεις, όπως αναφέρει το κάλεσμα του ΚΓΣ, με ελεύθερη συμμετοχή.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια