Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τηλεδιάσκεψη για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος

Handball Premier
23 Μαρτίου 2021 / 16:46
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά την άδεια να συνεχιστούν οι αγώνες πρωταθλήματος στην Handball Premier από τις 22/3, αλλά και τις εκλογές που έγιναν στην ΟΧΕ,

η ομάδα του Φαίακα επιστρέφει στους αγωνιστικούς χώρους για να δώσει πέντε ακόμη παιχνίδια για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Λογικά η επανέναρξη είναι το επόμενο Σαββατοκύριακο, με την Ομοσπονδία να έχει προγραμματίσει τηλεδιάσκεψη το απόγευμα της Τρίτης 23/3 στις 19:00 με τα σωματεία, ώστε να ληφθούν οι αποφάσεις, με το νέο Δ.Σ. να προχωρά στον σχεδιασμό της επόμενης μέρας. Για τον Φαίακα που θα παίξει εντός έδρας με τον Ζαφειράκη Νάουσας, είναι μια διέξοδος από την καθημερινότητα, με ένα μόλις παιχνίδι σε τρεις μήνες προπονήσεις. Πέραν αυτού, ο προπονητής Κ. Μιχαλάκης και οι παίκτες που πλέον είναι σχεδόν στο σύνολό τους Κερκυραίοι, θέλουν να συνεχιστεί και να τελειώνει η φετινή σεζόν που τους έχει ταλαιπωρήσει και είναι ευκαιρία να μετρήσει η ομάδα τις δυνάμεις της.

Η Ομοσπονδία την επομένη των εκλογών ανέδειξε το νέο σχήμα του Δ.Σ. συμβουλίου και με ανακοίνωσή της ενημέρωσε ότι πραγματοποιήθηκε στις 22/3 η πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος. Μετά από πρόταση του Προέδρου Κώστα Γκαντή και ομόφωνη απόφαση, το Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Γκαντής
Α΄ Αντιπρόεδρος: Στέφανος Σταμούλης
Β΄ Αντιπρόεδρος: Γιώργος Φύκατας
Γενικός Γραμματέας: Τάσος Χειβιδόπουλος
Ταμίας: Αθανάσιος Μανδάς
Ειδικός Γραμματέας: Φραγκίσκος Ζαλώνης
Μέλη: Σταματιάδης Κωνσταντίνος, Καραμπίνας Ιωάννης, Βιολιτζής Κωνσταντίνος, Σταυρακάκης Δημήτριος, Μαναβής Κωνσταντίνος, Βουκλαρής Αντώνιος, Κρανιώτης Βασίλειος, Μουμτζιδέλλης Θωμάς, Σαουλίδης Δημήτριος.
 
Το Δ.Σ της ΟΧΕ θα συμπληρωθεί με τον εκπρόσωπο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητών Χειροσφαίρισης, όπως προβλέπεται από το νέο αθλητικό νομοσχέδιο. Το αμέσως επόμενο διάστημα σε νέα συνεδρίαση του Δ.Σ. θα συγκροτηθούν οι Επιτροπές, οι οποίες θα συμπληρώσουν όλη τη διοικητική διάταξη της Ομοσπονδίας, όπως προβλέπεται από το καταστατικό της και από τον αθλητικό νόμο. Τέλος αποφασίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης στις 19:00 να πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη με τα σωματεία της Handball Premier αλλά και με τα σωματεία της Α1 Γυναικών με θέμα την επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια