Τετάρτη 15.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΕΠΣΚ: Την Δευτέρα επιστρέφουν στο σπίτι τους οι διαιτητές

ΕΠΣΚ
04 Nov 2021 / 17:00
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ είχε ήδη κάνει γνωστό ότι η Κερκυραϊκή διαιτησία θα επιστρέψει στο σπίτι της με τη νέα διοίκηση της ΕΠΣΚ.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ είχε ήδη κάνει γνωστό ότι η Κερκυραϊκή διαιτησία θα επιστρέψει στο σπίτι της με τη νέα διοίκηση της ΕΠΣΚ. Μια ανάγκη για να σταματήσει η κατρακύλα των διαιτητών και τα παράπονα των ομάδων, μια ανάγκη ώστε να ομαλοποιηθεί ο τρόπος εκπαίδευσης, παρατήρησης και βελτίωσης των Κερκυραίων διαιτητών. Η υλοποίηση της δέσμευσης της νέας διοίκησης έγινε από το πρώτο βράδυ που ανέλαβε τα ηνία και το δελτίο τύπου αναφέρει γι αυτό:

«Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσης συνάντηση με αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Διαιτητών Κέρκυρας.     Η συνάντηση έγινε σε άριστο κλίμα, με διάθεση και από τις δυο πλευρές για συνεργασία και κοινή συμπόρευση για το καλό του ποδοσφαίρου.

Η Διοίκηση της ΕΠΣ Κέρκυρας, υλοποίησε άμεσα την προεκλογική της δέσμευση για την οριστική ομαλοποίηση των σχέσεων της με τον Σύνδεσμο Διαιτητών Κέρκυρας.     Συζητήθηκαν επιμέρους τεχνικά θέματα και αποφασίστηκε από την προσεχή  Δευτέρα 8.11.2021 τα μαθήματα των διαιτητών να γίνονται στα γραφεία του Συνδέσμου. Για την συνάντηση θα εφαρμοστούν όλα τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα :1) Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή Νόσησης, 2) Rapid Test 48 ώρου για τους ανεμβολίαστους.

Ο σχεδιασμός για αναβάθμιση και ανανέωση της διαιτησίας θα υαλοποιηθεί και θα συνεχιστεί. Υπεύθυνος για τον συντονισμό των εμπλεκομένων μερών εκ μέρους της Ένωσης ορίσθηκε ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης  Χυτήρης Χρήστος, παλαιός διαιτητής.  Καλή μας αρχή».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια