Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επιστροφή του ΑΟ Κέρκυρα, την Κυριακή, στο ΕΑΚΚ

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ
27 Ιανουαρίου 2022 / 15:36
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ΑΟ Κέρκυρα επιστρέφει στο ΕΑΚΚ, το γήπεδο το οποίο από την ίδρυσή του ήταν η έδρα του, εκεί όπου έγραψε χρυσές σελίδες δόξας στο παρελθόν.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ΑΟ Κέρκυρα επιστρέφει στο ΕΑΚΚ, το γήπεδο το οποίο από την ίδρυσή του ήταν η έδρα του, εκεί όπου έγραψε χρυσές σελίδες δόξας στο παρελθόν. Το έκανε γνωστό μέσω ανάρτησής του στην ιστοσελίδα του, τονίζοντας ότι «αυτή τη φορά οι θεατές θα είναι παρόντες», ευελπιστώντας ότι οι φίλοι της ομάδας θα είναι εκεί για να την ενισχύουν.

Η επιστροφή έρχεται σε ένα πολύ κρίσιμο ματς που δίνει με τον ΑΠΣ Μπενίτσες που στον βαθμολογικό πίνακα είναι ένα βαθμό πίσω του, με τον ΑΟ Κέρκυρα να θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να αυξήσει τις πιθανότητες ανόδου. Μάλιστα θα έχει και πλεονέκτημα, σε σύγκριση με τους αντιπάλους, αφού οι παίκτες προπονούνται σε γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα (Πλάντραφο) και μια νίκη θα τν διατηρήσει ζωντανό στο κυνήγι της κορυφής.

Η ανακοίνωση     

Στην φυσική της έδρα, στο Εθνικό Στάδιο της Κέρκυρας θα αγωνιστεί η ομάδα μας από την επόμενη - 12η αγωνιστική (30/1/2022). Στο γήπεδο που η ομάδα μας γεννήθηκε και μεγαλούργησε θα συνεχίσει να αγωνίζεται για το υπόλοιπο της σαιζόν.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε και πέρσι στο Ε.Α.Κ.Κ. στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΚ κόντρα στην Ομόνοια (3-0) όμως το ματς εκείνο έγινε χωρίς την παρουσία θεατών λόγω του COVID-19. Αυτή τη φορά οι θεατές θα είναι παρόντες (πάντα τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα).

Αυτή τη φορά θα είμαστε ΟΛΟΙ εκεί! 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια