Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κ. Μιχαλάκης: Συγχαρητήρια στα παιδιά του Φαίακα, ξεπέρασαν τον εαυτό τους

Φαίακας
21 Ιουνίου 2023 / 15:54
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Σίγουρα είναι μεγάλη επιτυχία για τα παιδιά να κερδίσουν το τουρνουά, απέναντι κυρίως σε ομάδες της Αθήνας που έχουν δυνατότητα καλύτερης προετοιμασίας, πολλών φιλικών αγώνων και καλύτερων εγκαταστάσεων, αλλά και του γηπεδούχου Διομήδη Άργους, μια ξεχωριστής ομάδας που έχει κατακτήσει και Ευρωπαϊκό τίτλο.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η χαρά των ανθρώπων του Φαίακα, των προπονητών, των γονέων και των παικτών για την κατάκτηση του Danaon Cup στο Άργος από τους Παμπαίδες Β΄ (Κ-13) της ομάδας ήταν πολύ μεγάλη και πανηγυρίστηκε δεόντως. Μάλιστα το βράδυ της επιστροφής (Τρίτη 20/6) γονείς, διοίκηση και φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στο λιμάνι και αποθέωσαν τους μικρούς νικητές.

Σίγουρα είναι μεγάλη επιτυχία για τα παιδιά να κερδίσουν το τουρνουά, απέναντι κυρίως σε ομάδες της Αθήνας που έχουν δυνατότητα καλύτερης προετοιμασίας, πολλών φιλικών αγώνων και καλύτερων εγκαταστάσεων, αλλά και του γηπεδούχου Διομήδη Άργους, μια ξεχωριστής ομάδας που έχει κατακτήσει και Ευρωπαϊκό τίτλο.

Θεωρούμε ότι πρέπει να πέσουν οι τόνοι πλέον, να συνεχίσουν να δουλεύουν πολύ τα παιδιά για να φτάσουν στην πρώτη ομάδα και φυσικά κάποια από αυτά και στην Εθνική μας ομάδα, όπως το έκαναν τα προηγούμενα χρόνια δεκάδες αθλητές του Φαίακα.

Στεκόμαστε στις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας Κ. Μιχαλάκη, που ευχαρίστησε τα παιδιά, τους συνεργάτες του και αφιέρωσε την επιτυχία στους γονείς των παιδιών, που σίγουρα με τη στήριξή τους, συμβάλουν πολύ ώστε και να παιδιά να βρίσκονται στον αθλητισμό (κατά τη γνώμη μας πρέπει να είναι το πρώτο ζητούμενο σήμερα για τη νεολαία) και τα εμπιστεύονται στην ομάδα.

 

 Οι δηλώσεις του Κ. Μιχαλάκη:

 

Αρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους αθλητές μου για τη σημερινή τους εμφάνιση, κατάφεραν να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους. Η σημερινή άμυνα που έπαιξαν, η κατάθεση ψυχής στο σημερινό τελικό, το πάθος να διεκδικήσουν την κάθε φάση, την κάθε μπάλα σε συνδυασμό με την πρώτη θέση στο Danaon Cup μας δίνει παραπάνω δύναμη ώστε να συνεχίσουμε αυτό το πλάνο που έχουμε θέση σε εφαρμογή από την αρχή της χρονιάς με τη διοίκηση της ομάδας μας για τις ακαδημίες.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τους δυο άμεσους συνεργάτες μου και προπονητές των ακαδημιών μας με τους οποίους από την πρώτη ημέρα προσπαθούμε να στήσουμε τις ακαδημίες του Φαιάκα. Τον κ.Σπύρο Σουρτζίνο και Κα Σοφία Κακαρούγκα που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να είναι στο τουρνουά. Τέλος θα ήθελα να αφιερώσω αυτή την επιτυχία σε όλους τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους ώστε να τα διαπαιδαγωγήσουμε και να προσπαθήσουμε να τους κάνουμε καλύτερους ανθρώπους και αθλητές.

Υ.Γ. Ελπίζω αυτή η φουρνιά και οι επόμενες που έρχονται σε λίγα χρόνια να πρωταγωνιστήσουν στην ανδρική ομάδα μας και να μας χαρίσουν αντίστοιχες επιτυχίες.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια