Τρίτη 30.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΕΣΚΑΒΔΕ: Ως 14 Ιουλίου οι διαγραφές αθλητών από τις καταστάσεις

ΕΣΚΑΒΔΕ
13 Ιουλίου 2023 / 16:20
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Φυσικά υπάρχει και η ανάγκη να είναι εγγεγραμμένα στο Μητρώο με την προθεσμία λήξης των οποιοδήποτε παρεμβάσεων και κατάθεσης εγγράφων να λήγει στις 31 Ιουλίου 2023, μετά την παράταση ενός μηνός που δόθηκε στα μέσα Ιουνίου.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ΕΣΚΑΒΔΕ ενημέρωσε τα σωματεία μέλη της ότι λήγει η προθεσμία για να προβούν στην επιβεβαίωση της λίστας των αθλητών, μέσω της νέας ψηφιακής πλατφόρμας, οι διαγραφές είναι ως τις 14 Ιουλίου κι θα πρέπει να ακολουθήσουν «τη νέα τάξη πραγμάτων». Φυσικά υπάρχει και η ανάγκη να είναι εγγεγραμμένα στο Μητρώο με την προθεσμία λήξης των οποιοδήποτε παρεμβάσεων και κατάθεσης εγγράφων να λήγει στις 31 Ιουλίου 2023, μετά την παράταση ενός μηνός που δόθηκε στα μέσα Ιουνίου.

 

Το δελτίο τύπου της ΕΣΚΑΒΔΕ

 

Στις καταστάσεις αθλουμένων μελών (μέσω της νέας ψηφιακής πλατφόρμας της Ε.Ο.Κ, τα σωματεία θα πρέπει να διαγράψουν όσες/ους αθλήτριες/αθλητές δεν επιθυμούν να διατηρήσουν στην δύναμή τους για την νέα αγωνιστική περίοδο). Ρητώς διευκρινίζεται ότι όλα τα σωματεία θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους στην νέα ψηφιακή πλατφόρμα της Ε.Ο.Κ, προκειμένου να αποκτήσουν αφενός πρόσβαση στο αρχείο των αθλητριών/αθλητών και αφετέρου δικαίωμα να διενεργήσουν μεταγραφές.

Επίσης όλα τα σωματεία θα πρέπει να προβούν στην επιβεβαίωση της λίστας των αθλητριών–των τους ακόμα και αν δεν διαγράψουν καμία/κανέναν από αυτές/αυτούς. Σε περίπτωση που δεν επιβεβαιωθεί η ως άνω σχετική λίστα, θα εφαρμοστούν για τις/τους αθλήτριες–τές όσα προβλέπονται από τον Κανονισμό Μεταγραφών της Ε.Ο.Κ και την ισχύουσα νομοθεσία.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια