Τρίτη 30.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Την Κυριακή 3 Σεπτέμβρη στο Αγρίνο οι κληρώσεις Α΄ και Β΄ΕΣΚΑΒΔΕ

ΕΣΚΑΒΔΕ
30 Αυγούστου 2023 / 16:19
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Την ερχόμενη Κυριακή το μεσημέρι στο Αγρίνιο, έχει προγραμματίσει η διοίκηση της ΕΣΚΑΒΔΕ να κάνει τις κληρώσεις των πρωταθλημάτων της Α΄και της Β΄ΕΣΚΑΒΔΕ.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την ερχόμενη Κυριακή το μεσημέρι στο Αγρίνιο, έχει προγραμματίσει η διοίκηση της ΕΣΚΑΒΔΕ να κάνει τις κληρώσεις των πρωταθλημάτων της Α΄και της Β΄ΕΣΚΑΒΔΕ. Να σημειώσουμε ότι φέτος η Α΄ΕΣΚΑΒΔΕ θα γίνει σε έναν όμιλο των 14 ομάδων, ανάμεσά τους και οι ομάδες από το νησί μας Φαίακας, Κερκυραϊκός, Λέων Κέρκυρας και οι Κένταυροι Κέρκυρας. Στη Β΄ΕΣΚΑΒΔΕ στην κληρωτίδα θα μπουν και ομάδες από την Κέρκυρα και είναι η ΓΕ Κέρκυρας, ο Πήγασος Νότιας Κέρκυρας, ο Ναυσίθοος και ο Ι. Καποδίστριας.

 

Η ανακοίνωση

 

Τη Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023 στα Γραφεία της Ένωσης θα πραγματοποιηθούν οι Κληρώσεις των Πρωταθλημάτων Α’ και Β’ Κατηγορίας Ανδρών καθώς και του Πρωταθλήματος Νέων U21.

Στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για το Πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Ανδρών και αμέσως μετά ώρα 12:30 θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις για το Πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας Ανδρών και του Πρωταθλήματος Νέων.

Υπενθυμίζεται στα σωματεία που θα παρευρεθούν ότι μπορούν να παραλαμβάνουν τις χορηγικές μπάλες MOLTEN.

 

Είχαμε την περασμένη Κυριακή 27 Αυγούστου 2023 στα Γραφεία της Ένωσης, τις κληρώσεις των Πρωταθλημάτων και Τουρνουά… Γυναικών, Εφήβων, Παίδων, Παμπαίδων, Νεανίδων, Κορασίδων, Τουρνουά Γαλανόλευκα Αστέρια Αγοριών Κ-13 και Τουρνουά Γαλανόλευκα Αστέρια Κοριτσιών Κ-13.

Στο πρωτάθλημα γυναικών της ΕΣΚΑΒΔΕ θα πάρουν μέρος μόλις τέσσερις ομάδες, ανάμεσά του και η Σχερία, μαζί με ΑΓΣ Ιωαννίνων, Πύρρο Αρταίων και ΠΑΣ Γιάννινα (Β). Μάλιστα του ΠΑΣ Γιάννινα είναι η Β΄ ομάδα που θα παίξει σε αυτή την κατηγορία.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

ΑΓΣΙ – ΑΟ Σχερία

Πύρρος Αρτταίων- ΠΑΣ Γιάννινα (Β)

 

ΦΩΤΟ@ΑΡΧΕΙΟΥ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια