Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στον ΠΑΟΚ η Γ. Κουλούρη 1η σκόρερ στο πρωτάθλημα Α1 Γυναικών

Κουλούρη
19 Ιουλίου 2023 / 15:35
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η Γωγώ Κουλούρη ξεχώρισε από μικρή στο χώρο του χάντμπολ, όπου πήρε τα πρώτα βήματα στην ομάδα του Φαίακα. Κόρη του Μάκη Κουλούρη, τεχνικού συμβούλου της ΕΠΣΚ και πρώην μέλος του Δ.Σ., άνοιξε πολύ μικρή τα φτερά της και βρέθηκε στην ΑΕ Πανοράματος στη Θεσσαλονίκη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Η Γωγώ Κουλούρη ξεχώρισε από μικρή στο χώρο του χάντμπολ, όπου πήρε τα πρώτα βήματα στην ομάδα του Φαίακα. Κόρη του Μάκη Κουλούρη, τεχνικού συμβούλου της ΕΠΣΚ και πρώην μέλος του Δ.Σ., άνοιξε πολύ μικρή τα φτερά της και βρέθηκε στην ΑΕ Πανοράματος στη Θεσσαλονίκη. Εκεί ήταν και ο αδελφός της Γιώργος ο οποίος είχε πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, έπαιζε στην Κ15 αρχικά και συνέχισε στις υποδομές του Δικέφαλου του Βορρά, ενώ φόρεσε και τη φανέλα της Εθνικής μας ομάδας παίδων και Νέων.

Η Γωγώ έκανε εξαιρετική σεζόν με την ΑΕ Πανοράματος στην Α1, ήταν η πρώτη σκόρερ του πρωταθλήματος (θα τιμηθεί από την Ομοσπονδία γι αυτό σε εκδήλωση που θα γίνει στο τέλος Αυγούστου) και ο ΠΑΟΚ βλέποντας την χαρισματική αυτή παίκτρια φρόντισε να την πάρει στην ομάδα του, με την οποία θα αγωνιστεί στη συνέχεια, με την Γωγώ να είναι χαρούμενη και να ευχαριστεί τον ΠΑΟΚ, ο οποίος μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του acpaok.gr ενημέρωσε για τη μεταγραφή και έβαλε τις πρώτες δηλώσεις της αθλήτριας.

 

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

 

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Γωγώ Κουλούρη, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Γεννημένη στις 07/03/2003, η Γωγώ Κουλούρη αγωνίζεται ως πλέι μέϊκερ και έχει ύψος 164cm.

Έκανε τα πρώτα της βήματα στο χάντμπολ από τον Φαίακα Κέρκυρας το 2011, παραμένοντας εκεί μέχρι και το 2017. Στη συνέχεια ακολούθησε μία εξαετία στην ΑΕΠ Πανοράματος, στην οποία απέκτησε πολύτιμες εμπειρίες, τόσο από το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, όσο και από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, παίζοντας στο EHF European Women’s Cup. Μάλιστα, την περσινή αγωνιστική περίοδο (2022-23) αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ του πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας 106 τέρματα σε 38 εμφανίσεις.

Είναι διεθνής με όλες τις ηλικιακές ομάδες της Εθνικής Ομάδας.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Γωγώ Κουλούρη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που τη νέα αγωνιστική σεζόν θα ανήκω στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τόσο την Διοίκηση, όσο και το προπονητικό τιμ, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Εύχομαι να έχουμε μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς, ώστε να πετύχουμε όλους τους στόχους τους οποίους θα θέσει η ομάδα!».

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια