Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι επιλογές της ΚΕΔ/ΕΠΟ για τους κερκυραίους διαιτητές

ΚΕΔ/ΕΠΟ
24 Ιουλίου 2023 / 15:58
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η αλήθεια είναι πως μόνο δυο ήταν αξιολογημένοι, ο Κ. Γιούργας στην Super League 2 και ο Χ. Μαργαρίτης στην Γ΄ Εθνική, οι οποίοι τα κατάφεραν περίφημα και στη λίστα με τις αξιολογήσεις που δόθηκε στη δημοσιότητα στο τέλος της περασμένης εβδομάδας, να είναι και πάλι μέσα για τη σεζόν 2023-24.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Ελληνική διαιτησία (των επαγγελματικών κατηγοριών) δεν χαίρει και της μεγαλύτερης εκτίμησης από την μεγάλη πλειοψηφία των ομάδων, αλλά και του χώρου του ποδοσφαίρου, με του Κερκυραίους διαιτητές, τουλάχιστον τη σεζόν που έληξε να παίρνουν άριστα στα παιγνίδια που διηύθυναν στα Πανελλήνια πρωταθλήματα. Η αλήθεια είναι πως μόνο δυο ήταν αξιολογημένοι, ο Κ. Γιούργας στην Super League 2 και ο Χ. Μαργαρίτης στην Γ΄ Εθνική, οι οποίοι τα κατάφεραν περίφημα και στη λίστα με τις αξιολογήσεις που δόθηκε στη δημοσιότητα στο τέλος της περασμένης εβδομάδας, να είναι και πάλι μέσα για τη σεζόν 2023-24. Αυτό απλά δείχνει ότι όντως είναι οι κορυφαίοι Κερκυραίοι αυτή τη στιγμή και ότι το δίκαια όχι μόνο επιλέχθηκαν πέρσι, αλλά δικαίωσαν την επιλογή αυτή και… συνεχίζουν.

Η ΚΕΔ/ΕΠΟ έδωσε τη λίστα για όλες τις κατηγορίες και για τους παρατηρητές διαιτησίας με την Κερκυραϊκή παρουσία να έχει επιπλέον ένα άτομο την Αν. Κορομπόκη.

Αναλυτικά για την σαιζόν 2023-2024 έχουμε:

Κώστας Γιούργας διαιτητής, 2η Κατηγορία (Super League 2)

Νίκος Πουλημάς, Νίκος Κούλιας παρατηρητές διαιτησίας 2η Κατηγορία

Χαράλαμπος Μαργαρίτης διαιτητής στην 3η Κατηγορία (Γ’ Εθνική)

Στεφανία Σάτκλιφ, Σπύρος Γαρδικιώτης, Μιχάλης Γραμμένος, Γεράσιμος Μιχαλάς βοηθοί διαιτητές στην 3η Κατηγορία (Γ’ Εθνική)

Στεφανία Σάτκλιφ, Αναστασία Κορομπόκη: βοηθοί διαιτησίας στην 1η Κατηγορία Γυναικών (Α’ Εθνική)

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια