Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Ζύγας στην Λευκίμμη, ο Γιαννακός στο Σβορώνο

ΚΕΔ/ΕΠΟ
13 Σεπτεμβρίου 2023 / 16:21
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Όπως κάθε Τετάρτη η ΚΕΔ/ΕΠΟ ορίζει τους διαιτητές του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής που μετά την αναβολή της περασμένης Κυριακής θα ξεκινήσει αυτήν που έρχεται 17 Σεπτέμβρη.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Όπως κάθε Τετάρτη η ΚΕΔ/ΕΠΟ ορίζει τους διαιτητές του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής που μετά την αναβολή της περασμένης Κυριακής θα ξεκινήσει αυτήν που έρχεται 17 Σεπτέμβρη. Μάλιστα με απόφαση της ΕΠΟ (όπως έχουμε ενημερώσει) το πρωτάθλημα «ξεκινάει» με την 2η αγωνιστική, αφού η 1η που αναβλήθηκε θα γίνει στις 4 Οκτώβρη.

Με βάση το πρόγραμμα ο Αστέρας Πετριτή θα πάει στην Πιερία, να αντιμετωπίσει τον Σορώνο (το ματς θα ξεκινήσει στις 13.00), ενώ η ΑΕ Λευκίμμης θα υποδεχθεί το Κιλελέρ, με το ματς να ξεκινάει στις 2.30μ.μ.

Στη Λευκίμμη στο ματς της ΑΕΛ με το Κιλελέρ διαιτησία θα είναι από την Αιτωλοακαρνανία, ο Ζύγας Π. διαιτητής με βοηθούς τον Κομμώτο Ι. και τον Ε. Ροκοπάνο.

Στην Πιερία στο ματς του Αστέρα Πετριτή με τον Σβορώνο διαιτητής ορίστηκε ο Γιαννακός Γ. από την ΕΠΣ Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη), από την ίδια Ένωση θα είναι και οι βοηθοί του Κωνσταντινίδης Στ. και Νικολής Ν.

Να σημειώσουμε ότι στο ματς Θεσπρωτός - Ν. Αρτάκη ένας από τους βοηθούς θα είναι ο Γ. Μιχαλάς της ΕΠΣ Κέρκυρας.

ΦΩΤΟ@ΑΡΧΕΙΟΥ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια