Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δηλώσεις συμμετοχής στην Α΄ ΕΠΣΚ ως 10 Αυγούστου

Α΄ ΕΠΣΚ
09 Αυγούστου 2023 / 16:54
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ην Πέμπτη 10 Αυγούστου έχει ορίσει η Ένωση σαν τελευταία μέρα δήλωσης συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας για τη σεζόν 2023-24 και οφείλουν τα σωματεία να το κάνουν.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Πέμπτη 10 Αυγούστου έχει ορίσει η Ένωση σαν τελευταία μέρα δήλωσης συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας για τη σεζόν 2023-24 και οφείλουν τα σωματεία να το κάνουν. Όπως είναι γνωστό φέτος το πρωτάθλημα της Α΄ θα διεξαχθεί με 14 ομάδες και δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι: Θιναλιακός, Όλυμπος, ΟΦΑΜ, ΑΟ Κέρκυρα, Αναγέννηση Περιβολίου, Αχιλλέας Νυμφών, Κρόνος Αργυράδων, ΑΟ Παξοί, Κεραυνός Αγ. Νικολάου, ΠΑΟ Σφακιανάκης, ΠΑΟ Κορακιάνας, ΑΠΣ Μπενίτσες, Ομόνοια, ΑΕ Φαιάκων.

Εννοείτε ότι για να έχουν δικαίωμα να πάρουν μέρος θα πρέπει να έχουν τακτοποιήσει τις όποιες εκκρεμότητες με το Μητρώο της ΓΓΑ.

Μάλιστα επειδή η γραμματεία θα μείνει κλειστή 11 με 15/8 καλό είναι να προλάβουν οι ομάδες που δεν έχουν κάνει τη δήλωση.

Από κει και πέρα για όλες τις άλλες ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής, με βάση την περσινή τους παρουσία, ή όποια νέα θελήσει να πάρει μέρος οι δηλώσεις συμμετοχής Πρωταθλήματος είναι έως 18/08/2023, είτε παίξουν στην Β΄ είτε στην Γ΄ κατηγορία, αν το επιτρέψουν οι δηλώσεις συμμετοχής και δημιουργηθεί. Οι ομάδες αυτές, με βάση την περσινή τους παρουσία είναι: Ολυμπιάδα Καρουσάδων, ΑΟ Κάβος, Οδυσσέας Αυλιωτών, Δίας Κασσιώπης, Εθνικός Περουλάδων, Ηρακλής Σφακερών, ΑΟ Φοίνικες, ΑΕ Κανονιού, Αστέρας Σπαρτύλα, Βολίδα, Μέγας Αλέξανδρος, Ηρακλής Αγίων Δέκα, Αστέρας Μωραΐτικων, ΑΠΣ Θύελλα, ΑΕ Καναλίων, ΑΟ Βασιλάτικα, Κεραυνός Δραγωτινών. Επίσης δικαίωμα έχουν και η ΓΕ Παλαιοκαστριτών με τον Ατρόμητος Άφρας, που δεν θα συμμετάσχουν, αφού η ΓΕΠ ενώθηκε με την ΑΕ Φαιάκων, ενώ ο Ατρόμητος δεν πρόκειται να πάρει μέρος.

Να υπενθυμίσουμε ότι η ημερομηνία δήλωσης του Κυπέλλου « Σταύρος Σαββανής» είναι έως 22/08/2023.

 

ΦΩΤΟ@ΑΡΧΕΙΟΥ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια