Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χωρίς νερό το ΕΑΚΚ, 100.000€ από ΠΙΝ για άμεσες ανάγκες

ΕΑΚΚ
31 Αυγούστου 2023 / 16:33
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Υπάρχουν όμως και κάποια που η επίλυσή τους είναι εύκολη και μπορεί να γίνει άμεσα, όπως αυτή της έλλειψης νερού στο ΕΑΚΚ πέντε (5) εβδομάδες τώρα, όπως μας κατήγγειλαν γονείς παιδιών που προπονούνται στο Εθνικό στάδιο.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αρκετά από τα μέλη που ανακοινώθηκαν για την νέα διοίκηση του ΕΑΚΚ ήταν και στην προηγούμενη, όπως ο κ. Αγάθος, ο κ. Τόμπρος, η κα Αργαλιά. Αυτό σημαίνει ότι γνώριζαν και γνωρίζουν τα πάρα πολλά προβλήματα του ΕΑΚΚ και θα προσπαθήσουν να λύσουν όσα περισσότερα μπορούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Υπάρχουν όμως και κάποια που η επίλυσή τους είναι εύκολη και μπορεί να γίνει άμεσα, όπως αυτή της έλλειψης νερού στο ΕΑΚΚ πέντε (5) εβδομάδες τώρα, όπως μας κατήγγειλαν γονείς παιδιών που προπονούνται στο Εθνικό στάδιο. Δεν νοείτε σε ένα χώρο με τόσα πολλά παιδιά που αθλούνται, ιδρώνουν και χρειάζονται μια βρύση με νερό να «φρεσκαριστούν», να πλύνουν το πρόσωπό τους να μην υπάρχει νερό. Αν το πρόβλημα είναι υδραυλικό (όπως μας είπαν), οι πέντε εβδομάδες είναι πολλές.

Μια ακόμη έγκυρη πληροφορία λέει ότι η Π.Ι.Ν. βγάζει κονδύλι 100.000€ για να καλυφθούν άμεσες ανάγκες στο ΕΑΚΚ. Καλό είναι να ενημερώνεται ο κόσμος, όχι μόνο για τα χρήματα που δίνονται, αλλά και σε ποιες «ανάγκες» πηγαίνουν. Γιατί σίγουρα από κάποια αθλήματα υπάρχουν και θα υπάρχουν παράπονα, για τον τρόπο κατανομής, αν δηλαδή θα πάνε για ανάγκες του μπάσκετ, του κολυμβητηρίου, του κλειστού προπονητηρίου, στο οποίο «βρήκαν υγρασία» και ακόμη δεν τοποθέτησαν το πάτωμα.

Ευχή όλων είναι να πετύχει η όποια διορισμένη ΕΔ/ΕΑΚΚ γιατί αυτό θα είναι όφελος για τα παιδιά και τους αθλούμενους. Όλοι θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι της ΕΔ θα εξυπηρετήσουν τον αθλητισμό και θα αφήσουν σε 2η μοίρα όλα τα άλλα.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια