Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Φήμες για πρόταση από Ασία στον Τουράμ

ΑΟΚ Κέρκυρα
17 Ιανουαρίου 2019 / 15:29
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί Δύο εβδομάδες απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος, τα περιθώρια στενεύουν

για τον ΑΟΚΚ, αν θέλει να ενισχυθεί, όμως έρχεται και μια πρόταση που μπορεί να αλλάξει πολλά.
Ο Ροτζέριο Τουράμ ενημέρωσε τους ανθρώπους της ομάδας πως έχει πρόταση από Ασία, με τον ΑΟΚΚ να τηρεί σιγή ιχθύος. Μια εξέλιξη που εφόσον ισχύει και ο Τουράμ λογικό είναι να θέλει να πάει, τότε η έλλειψη του πρώτου σκόρερ της ομάδας φέτος, θα αφήσει τεράστιο κενό. Όλα είναι πιθανά και ίσως τις επόμενες ώρες να υπάρξουν και εξελίξεις.
Την ομάδα καίει και η ενίσχυσή της, αφού αν θέλει να κυνηγήσει την άνοδο θέλει τουλάχιστον 3 παίκτες έτοιμους για την ενδεκάδα, έναν σε κάθε γραμμή, κάτι που έχει καθυστερήσει.
Από κει και πέρα οι προπονήσεις και το μυαλό όλων είναι στο κυριακάτικο ματς στη Σπάρτη, εκεί όπου η ομάδα θέλει να κάνει τη 2η εκτός έδρας συνεχόμενη νίκη της, μετά το 2-0 στην Κρήτη με τον Ηρόδοτο. Ο Δημήτρης Σπανός σχεδιάζει τον τρόπο που θα αγωνιστεί η ομάδα τονίζοντας στους παίκτες ότι εμφάνιση όπως αυτή του πρώτου ημιχρόνου στην Κρήτη, δεν πρέπει να επαναληφθεί.
Η ομάδα λογικά θα έχει μια αλλαγή στην αρχική ενδεκάδα σε σχέση με αυτήν που ξεκίνησε στην Κρήτη, αυτή του Ζορμπά, στη θέση του οποίου αναμένεται να ξεκινήσει ο Μότα, χωρίς κάτι να είναι δεδομένο. Η αποστολή θα αναχωρήσει το Σάββατο το μεσημέρι για τη Λακωνία και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα καταφέρει να επιστρέψει με τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια