Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σε Τεχνικό Επιμελητήριο και Αστυνομική Δ/νση η «Κέρκυρα 180°»

ΚΕΡΚΥΡΑ 180
20 Μαΐου 2019 / 12:07

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνάντηση με αντιπροσωπεία του τμήματος Κέρκυρας του Τεχνικού Επιμελητηρίου, αλλά και με τον Αστυνομικό Διευθυντή είχε (17/5) αντιπροσωπεία της κίνησης «Κέρκυρα 180°».

Η υποψήφια Δήμαρχος, Μαρία Δρυ, καθώς και οι Βαλεντίνη Αμασιάδη, Κάρολος Ρούσης, Μαίρη Φραγκοπούλου και Χρύσα Χαλικιοπούλου επισκέφτηκαν το τμήμα της Κέρκυρας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και συνομίλησαν με τον πρόεδρο, Νίκο Τρίαντο, άλλα και τον πρώην αντιπρόεδρο, Γιάννη Μεταλληνό. Κυρίως, για τα προβλήματα της παλαιάς πόλης και τους κινδύνους που ελλοχεύουν σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
Από την πλευρά της «Κέρκυρας 180°», η υποψήφια δημοτική σύμβουλος, Μαίρη Φραγκοπούλου τόνισε την ανάγκη συνεργασίας του Δήμου Κέρκυρας και Διαποντίων με το ΤΕΕ για ζητήματα που μπορεί να παρέχει τεχνικές συμβουλές, αλλά και την από κοινού δράση στα ζητήματα αυτά.
Στη συνέχεια η υποψήφια δήμαρχος, Μαρία Δρυ μαζί με τους Βαλεντίνη Αμασιάδη, Γιώργο Λούμπο και Κάρολο Ρούση επισκέφτηκαν την Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας, όπου είχαν συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή, Σπύρο Αλαμάνο.
Η συζήτηση είχε κατά κύριο λόγο ενημερωτικό χαρακτήρα για θέματα που απασχολούν την ΕΛ.ΑΣ., αλλά και την Τροχαία. Παράλληλα, όμως, συζητήθηκαν και ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία της Κέρκυρας, όπως αυτό των απορριμμάτων.
Από την πλευρά της Κίνησης, ο Κάρολος Ρούσης μίλησε για την επιτακτική ανάγκη να γίνει η Κέρκυρα μια πόλη φιλική προς τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν κινητικές δυσκολίες και ζήτησε από την ΕΛ.ΑΣ να είναι αμείλικτη στις περιπτώσεις παράνομης στάθμευσης σε ράμπες πρόσβασης, αλλά και σε θέσεις που προορίζονται για τα ΑΜΕΑ.