Η ΕΠΣΚ για τον τελικό κυπέλλου ερασιτεχνών

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αναφορικά με τον τελικό του κυπέλλου ερασιτεχνών της Ε.Π.Σ Κέρκυρας μεταξύ των σωματείων ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΥΜΦΩΝ και Α.Ε ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Μαρτίου 2017 η Εκτελεστική Γραμματεία σε έκτακτη συνεδρίασή της αποφάσισε:

16
Μαρτίου / 2017

1. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Μαρτίου, στις 4.30 μ.μ στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας (Εθνικό Στάδιο). Η Ε.Γ ευχαριστεί την Επιτροπή Διοίκησης του ΕΑΚΚ για την παραχώρηση του σταδίου.
2. Ο αγώνας θα αφιερωθεί τιμητικά στο ιστορικό πρόσωπο του ποδοσφαίρου Άκη Γιούργα, ο οποίος «έφυγε» πρόσφατα με την ιδιότητα του μέλους του Δ.Σ της Ένωσης.
3. Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για τις ανάγκες του Ταμείου ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου (για την οικονομική ενίσχυση τραυματισμένων ποδοσφαιριστών).
4. Οι τηλεοπτικοί σταθμοί που επιθυμούν την απευθείας τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα θα καταβάλλουν συμβολικά το ποσό των 500 ευρώ στο Ταμείο Αλληλεγγύης ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, για την εξυπηρέτηση των σκοπών του.
5. Να πραγματοποιηθεί σύσκεψη των εκπροσώπων των διαγωνιζόμενων σωματείων, για να αποφασιστούν οργανωτικά θέματα, για την επιτυχία αυτής της γιορτής του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
6. Να αναζητηθούν τρόποι, σε συνεργασία με τα σωματεία, για τον εμπλουτισμό της διοργάνωσης, ώστε να στεφθεί με επιτυχία.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ