Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο ΟΦΑΜ πιο κοντά στον τελικό νίκησε 2-0 τον ΑΟ Κέρκυρα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΚ
27 Μαρτίου 2024 / 19:50
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Το πρώτο ματς του ενός ημιτελικού για το κύπελλο της ΕΠΣΚ «Στ. Σαββανής» έγινε στον Άγιο Ματθαίο με αντιπάλους τον ΟΦΑΜ και τον ΑΟ Κέρκυρα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το πρώτο ματς του ενός ημιτελικού για το κύπελλο της ΕΠΣΚ «Στ. Σαββανής» έγινε στον Άγιο Ματθαίο με αντιπάλους τον ΟΦΑΜ και τον ΑΟ Κέρκυρα. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, πιο ουσιαστικοί και με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο πήραν προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του θεσμού, αφού θα υπάρξει και δεύτερο ματς στην έδρα του ΑΟ Κέρκυρα.

Ο ΟΦΑΜ ήταν πιο αποφασιστικός και με τον Σπ. Σπίνουλα στο 29΄άνοιξε το σκορ, ενώ ο Σκολαρίκης στις αρχές του β΄ μέρους, στο 52΄,  έκανε το τελικό 2-0. Ήταν όμορφο ματς, οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες με Καρβούνη και Γκερμπεσιώτη κυρίως, ενώ ο ΑΟ Κέρκυρα ήταν που ήταν πολύ μαχητικός, είχε δυο καλές φάσεις να σκοράρει, αλλά δεν τα κατάφερε και πλέον έχει πολύ δύσκολη αποστολή στη ρεβάνς. Έραν αυτύ έμεινε στο τελευταίο πεντάλεπτο με 10 παίκτες, αφού με 2η κάρτα (διαμαρτυρία) αποβλήθηκε ο Ι. Γραικός.

ΟΦΑΜ (Ι. Καλούδης): Βενέτης, Κάρας, Πουλημένο,ς Γραικός Κ., αΡΜΕΝΙΆΚΟς, σΠΊΝΟΥΛΑς, Καμαρά, Σκολαρίκης, Γκερμπεσιώτης, Βρυώνης, Καρβούνης (έπαιξαν και οι Ανδριώτης Χ., Βασιλάκης, Ρούσος).

ΑΟ Κέρκυρα (Ι. Χονδρογιάννης): Πισιάνης (46΄Σκανδάλης), Ταχίρρι, Θεόδοτος, Τόμπρος, Μποζίκης, Γραικός Ι., Κονισπολιάτης, Μπαμιόγλου, Χανδρινός, Καποδίστριας, Κουλούρης.

Ο άλλος ημιτελικός είναι Αστέρας Πετριτή-ΑΕ Λευκίμμης, αναβλήθηκε την περασμένη Τετάρτη που είχε προγραμματιστεί το 1ο ματς και η ΕΠΣΚ θα τον ορίσει εκ νέου.    

 

Οι παίκτες του ΟΦΑΜ πανηγυρίζουν το πρώτο τους τέρμα ΦΩΤΟ@ΤΖ. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια