Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δυο ομάδες για έναν τίτλο (Κύπελλο ΕΠΣΚ), Αστέρας ή ΑΕΛ;

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΚ
03 Μαΐου 2023 / 16:08
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το φινάλε για τις ομάδες μας στην Γ΄ Εθνική, Αστέρα Πετριτή και ΑΕ Λευκίμμης συνοδεύτηκε με ήττα, αλλά ήταν το λιγότερο που απασχολούσε τα δυο σωματεία του Νότου.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το φινάλε για τις ομάδες μας στην Γ΄ Εθνική, Αστέρα Πετριτή και ΑΕ Λευκίμμης συνοδεύτηκε με ήττα, αλλά ήταν το λιγότερο που απασχολούσε τα δυο σωματεία του Νότου. Με το στόχο της παραμονής να έχει επιτευχθεί, το μυαλό και των δυο ήταν στον τελικό του κυπέλλου το ερχόμενο Σάββατο, αφού ο νικητής θα κατακτήσει ένα τρόπαιο και
Θα πάρει μέρος τη νέα σεζόν στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας που συμμετέχουν όλες οι κυπελλούχες ομάδες των κατά τόπους Ενώσεων, αλλά και όλες οι επαγγελματικές ομάδες της χώρας.
Μια από τις δυο θα κλείσει ιδανικά τη φετινή σεζόν, αφού το Σάββατο στο γήπεδο του Ολύμπου θα πάρει το κύπελλο ΕΠΣΚ 2023, αλλά σίγουρα η πολύ πετυχημένη χρονιά και για τις δυο δεν θα μειώσει την χαμένη για όσα πέτυχε.
Πρέπει να τονίσουμε ότι στο σύνολό τους σχεδόν οι ομάδες (εξαιρούνται 1,2 περιπτώσεις) που φιλοξενήθηκαν στο νησί, είτε από Αστέρα είτε από ΑΕ Λευκίμμης εξέφραζαν τις ευχαριστίες τους για τη φιλοξενία των ομάδων. Και είναι σπουδαίο αυτό να στο λέει ο αντίπαλος, γιατί ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει και το fair play όσο το θες εσύ παίζοντας εκτός έδρας το θέλει και ο αντίπαλος που φιλοξενείς. Οι δικές μας ομάδες δίδαξαν ποδοσφαιρικό πολιτισμό και Κερκυραϊκή φιλοξενία.
Μάλιστα η τελευταία ομάδα που ήλθε στο νησί να αγωνιστεί ήταν ο ιστορικός Βύζαντας Μεγάρων και η ευχαριστήρια ανακοίνωσή του τα λέει όλα.
 
Το ευχαριστήριο του Βύζαντα:
 
Η Πρόεδρος Γιάννα Ρήγα και το ΔΣ του ΑΓΣ ΒΥΖΑΝΤΑ ΜΕΓΑΡΩΝ ευχαριστεί θερμά την Αθλητική Ένωση Λευκίμμης την άψογη φιλοξενία που προσέφερε στην ομάδα και τους φιλάθλους κατά τη η διάρκεια του μεταξύ μας αγώνα!
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια