Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σύλληψη 30χρονου για τις ζημιές στα αυτοκίνητα της Uber στη Ρόδο

Ρόδος
29 Απριλίου 2023 / 15:19
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Η εξέλιξη αυτή σημειώθηκε μετά από καταγγελία που έγινε από τους υπευθύνους της εταιρείας Uber δια του δικηγόρου τους

ΡΟΔΟΣ. Συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία ένας 30χρονος οδηγός ταξί ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στις ζημιές που σημειώθηκαν στα αυτοκίνητα της Uber.

Η εξέλιξη αυτή σημειώθηκε μετά από καταγγελία που έγινε από τους υπευθύνους της εταιρείας Uber δια του δικηγόρου τους. Έτσι στο πλαίσιο αυτό κλήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου ο 30χρονος αυτοκινητιστής και όταν παρουσιάστηκε, συνελήφθη και κρατείται προκειμένου να προσαχθεί συνοδευόμενος από το συνήγορο του, ενώπιον της αρμόδιας Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ρόδου για να του ασκηθούν ποινικές διώξεις.

Επίσης στην ίδια δικογραφία περιλαμβάνονται και άλλοι αυτοκινητιστές οι οποίοι δεν έχουν ωστόσο εντοπιστεί και συλληφθεί έως τώρα, καθώς και ο πρόεδρος του Συνδέσμου ταξί για ηθική αυτουργία στα παραπάνω αδικήματα.

ΠΗΓΗ: ΡΟΔΙΑΚΗ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.