Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Περιοδεία των υποψηφίων του ΜέΡΑ25 στη Βόρεια Κέρκυρα

ΜέΡΑ25
07 Ιουνίου 2023 / 10:48

Συμμετείχαν οι υποψήφιοι βουλευτές Κέρκυρας Κώστας Σπίγγος, Ευαγγελία Αλεξάκη και Αγγελίνα Κοντίνη καθώς και τα μέλη της Εκλογικής Επιτροπής του κόμματος, Σοφία Μαρόλλα και Γιώργος Ραιδεστινός

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΜέΡΑ25). Περιοδεία στη Βόρεια Κέρκυρα πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας, 5 Ιουνίου, κλιμάκιο του ΜέΡΑ25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Συμμετείχαν οι υποψήφιοι βουλευτές Κέρκυρας Κώστας Σπίγγος, Ευαγγελία Αλεξάκη και Αγγελίνα Κοντίνη καθώς και τα μέλη της Εκλογικής Επιτροπής του κόμματος, Σοφία Μαρόλλα και Γιώργος Ραιδεστινός.

Επισκέφτηκαν τα χωριά Καβαλούρι, Καρουσάδες και Αχαράβη όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους πολίτες τόσο για τα τοπικά προβλήματα, όσο και για τα γενικότερα θέματα που απασχολούν το λαό και τη χώρα, όπως η ακρίβεια, η υγεία, η παιδεία, η εργασία, η στέγη κ.α.
 
Τόνισαν την ανάγκη εισόδου του ΜέΡΑ25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ στη Βουλή, για να είναι σε θέση να ασκήσει πραγματική αντιπολίτευση και για να αποτραπεί η παντοδυναμία της ΝΔ, που επιφυλάσσει πρόσθετα βάρη και περαιτέρω κατάργηση δικαιωμάτων για τα λαϊκά στρώματα, τον κόσμο της εργασίας και τη νεολαία.
 
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, συζήτησαν και για τη διαχείριση των απορριμμάτων στο νησί, τις εξορύξεις, την καταστροφή της φύσης και την καταπάτηση των παραλιών του νησιού από τα μεγάλα ξένα και ντόπια επιχειρηματικά συμφέροντα. 
 
Το ΜέΡΑ25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ στέκεται δίπλα στον Κερκυραϊκό λαό και ζητά την ψήφο του στις 25 Ιουνίου, για να μεταφέρει τη φωνή του στο Κοινοβούλιο, χωρίς να κρύβει την αλήθεια και χωρίς να φοβάται για το κόστος. Το πλούσιο κοινοβουλευτικό έργο του ΜέΡΑ25 την προηγούμενη τετραετία, αποτελεί το καλύτερο εχέγγυο.
 
Η εκλογική Επιτροπή Κέρκυρας του
ΜέΡΑ 25 ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ