Τρίτη 21.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Υποψήφια με την Υδραίου η Ναταλία Ορφανουδάκη

ΟΡΦΑΝΟΥΔΑΚΗ
07 Αυγούστου 2023 / 13:12

"Άνθρωποι σαν τη Ναταλία Ορφανουδάκη είναι σημαντικό να διεκδικούν την ψήφο των πολιτών, να ενδιαφέρονται για τα κοινά αλλά και για τον απλό άνθρωπο", τονίζει μεταξύ άλλων στη δήλωσή της η Μ. Υδραίου

ΚΕΡΚΥΡΑ . Την υποψηφιότητα της δικηγόρου Ναταλίας Π. Ορφανουδάκη στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, με τον συνδυασμό "Κερκυραίων Δήμος" ανακοίνωσε τη Δευτέρα, η Μερόπη Υδραίου  

Όπως επισημαίνεται σε δελτίο Τύπου, η Ναταλία Ορφανουδάκη, πέρα από καταξιωμένη δικηγόρος, διακρίνεται από ένα υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και ευαισθησίας.

Ως δικηγόρος έχει υπερασπιστεί, με ξεχωριστή επιτυχία, τα δικαιώματα των δανειοληπτών απέναντι σε funds και πλειστηριασμούς.

Το αίσθημα της κοινωνικής προσφοράς που την χαρακτηρίζει, την οδήγησε στο να αποδεχθεί την πρόταση της Μερόπης Υδραίου και να συμμετέχει στη νέα προσπάθεια της Δημάρχου για την Κέρκυρα του 2028.

Την Κέρκυρα που θα είναι πιο όμορφη, πιο ανθρώπινη.

"Συμμετέχω με όλη μου την ψυχή σε αυτή την προσπάθεια. Πιστεύω σε αυτή την προσπάθεια, στο πρόγραμμα της Μερόπης Υδραίου που έχει να παρουσιάσει έργο, απέδειξε ότι έχει σχέδιο αλλά και θέληση.

Η Κέρκυρα πρέπει να κινηθεί με άλλες ταχύτητες. Όλοι μαζί, κινητοποιώντας τις πιο ικανές και δημιουργικές δυνάμεις αυτού του τόπου, με ενότητα και χωρίς οξύτητα και εντάσεις, μπορούμε να πετύχουμε πολλά", τονίζει η Ναταλία Ορφανουδάκη.

Η Μερόπη Υδραίου αναφέρει:

"Άνθρωποι σαν τη Ναταλία Ορφανουδάκη είναι σημαντικό να διεκδικούν την ψήφο των πολιτών, να ενδιαφέρονται για τα κοινά αλλά και για τον απλό άνθρωπο. Με θετική σκέψη, συγκρότηση, σοβαρότητα αλλά και όραμα για τον τόπο μας.

Καλωσορίζουμε τη Ναταλία στην κοινή μας προσπάθεια, στην παράταξη που εκφράζει την Κέρκυρα του 2028".

 

ΦΩΤΟ ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣ